SP turbinás süllyesztett esőztető T 200

T12082
Turbinás süllyesztett esőztető T 200 Terület lefedettsége max.: 200 m² Fúvóka hatótávolsága, min.: 5 m - 8 m Kényelmes öntözés GARDENA T 200 turbinás süllyesztett esőztető csatlakoztatásával egyszerűen és kényelmesen öntözhet legfeljebb 200 m² méretű gyepfelületeket. Ha nagyobb felületet kell öntözni, az eszköz T 100 és T 380 turbinás süllyeszt... Részletes leírás
11 407 Ft (nettó: 8 982 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Turbinás süllyesztett esőztető T 200
Terület lefedettsége max.: 200 m²
Fúvóka hatótávolsága, min.: 5 m - 8 m

Kényelmes öntözés
GARDENA T 200 turbinás süllyesztett esőztető csatlakoztatásával egyszerűen és kényelmesen öntözhet legfeljebb 200 m² méretű gyepfelületeket. Ha nagyobb felületet kell öntözni, az eszköz T 100 és T 380 turbinás süllyesztett esőztetővel vagy OS 140 süllyesztett négyszögesőztetővel együtt is telepíthető.

Egyenletes öntözés
Több, különböző szektorbeállítású esőztető használata esetén egyenletes vízelosztás biztosítható a négy eltérő vízátfolyást kínáló, cserélhető fúvókával.

Különböző méretű felületekhez
Az esőztető hatótávolsága az öntözendő felület méretétől függően 5 és 8 m között változtatható.

Fokozatmentes szektorbeállítás
Az öntözési szektor mérete a 25-360° tartományban fokozatmentesen állítható.

Rongálás elleni védelem
Memóriafunkciója révén az esőztető automatikusan visszatér az előre beállított szektor öntözéséhez, még az esőztetőfej szándékos elforgatása esetén is. Ennek köszönhetően az eszköz mindig a megfelelő felületet fogja öntözni.

Termékleírás
Közepes méretű gyepfelületre 200 m²-ig
A GARDENA Sprinklersystem részét képező GARDENA T 200 turbinás esőztető kitűnően alkalmas a közepes méretű gyepfelületek öntözésére 200 m²-ig. A T 200 turbinás esőztető kombinálható a T 100 és 380 turbinás esőztetővel (cikkszám: 8201-29 és 8205-29), valamint az OS 140 süllyesztett négyszögesőztetővel (cikkszám: 8220). Hatótávolsága 5 és 8 m között állítható, a felületnek megfelelően. Az esőztetőfejen a 25-360° tartományban fokozatmentesen - szerszám nélkül - lehet beállítani a kívánt öntözési szektort. A beöntözött felületet a legkisebb szektortól a teljes körig bármilyen rész alkothatja. Memóriafunkciója révén az esőztető automatikusan visszatér az előre beállított szektor öntözéséhez, még az esőztetőfej szándékos elforgatása esetén is. Ennek köszönhetően az eszköz mindig a megfelelő felületet fogja öntözni. Az öntözés rugalmassága érdekében négy különböző vízátfolyású fúvóka közül lehet egyszerűen választani az egyedi öntözési szektor alapján. Különböző szektorbeállítású esőztetők együttes használata esetén ez különösen fontos az egyenletes öntözés érdekében. A beépített szennyszűrő megszakításmentes működést tesz lehetővé. A megbízható, homoktűrő turbinás meghajtás hosszú élettartamot biztosít. A csővezetékbe víztelenítőszelepet (cikkszám: 2760-20) telepítve, a Sprinklersystem fagyállóvá tehető. A csatlakoztatás 1/2" méretű belső menettel történik.
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.