Classic öntözésvezérlés 4030

T10702
A GARDENA Classic 4030 öntözésvezérlés nagyobb, rendszerint süllyesztett öntözőrendszerek, mint például a GARDENA Sprinklersystem vezérlésére szolgál. A Classic 4030 öntözésvezérlés ideális abban az esetben, ha a vízmennyiség nem elegendő a teljes rendszer (ami általában több öntözőrendszerből áll) egyidejű működtetésére. A készülék az egyes ter... Részletes leírás
32 879 Ft (nettó: 25 889 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A GARDENA Classic 4030 öntözésvezérlés nagyobb, rendszerint süllyesztett öntözőrendszerek, mint például a GARDENA Sprinklersystem vezérlésére szolgál. A Classic 4030 öntözésvezérlés ideális abban az esetben, ha a vízmennyiség nem elegendő a teljes rendszer (ami általában több öntözőrendszerből áll) egyidejű működtetésére. A készülék az egyes területek eltérő vízigényének megfelelően öntözőkörönként különböző öntözési időtartammal dolgozik, amivel egyedi, optimális öntözést tesz lehetővé. A Classic 4030 öntözésvezérlőhöz legfeljebb négy 24 V-os öntözőszelep (cikkszám: 1278-20) csatlakoztatható. A rugalmas öntözésprogramozás érdekében szelepenként akár három különböző program is megadható. Egyedileg kiválaszthatók az öntözési napok és ciklusok, 1 perc és 3 óra 59 perc közötti öntözési idő adható meg, és ez központilag módosítható a 0-200%-os tartományban. Kézi vezérléssel az öntözés azonnal bekapcsolható. Az útmutatást is megjelenítő nagy, jól olvasható kijelző jóvoltából a programozás egyszerű, intuitív. A főcsatornán keresztül GARDENA szivattyúrelé (cikkszám: 1273-20) csatlakoztatható, amellyel alternatív vízforrásként egy szivattyút lehet vezérelni. A 230 V-os tápfeszültséget igénylő GARDENA Classic 4030 öntözésvezérlés beltéren, pl. garázsban, illetve esővédett helyen használható. Annak érdekében, hogy az öntözésvezérlés mindig megbízhatóan és biztonságosan működjön, egy 9 V-os alkálielem (nincs mellékelve) biztosítja az áramkimaradás elleni védelmet. A víztakarékos működés érdekében GARDENA talajnedvesség- és esőérzékelő is csatlakoztatható a készülékhez.
Súly: 0.44 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.