Classic 4-felület esőztető Twist tömlőelemmel
  • Classic 4-felület esőztető Twist tömlőelemmel

Classic 4-felület esőztető Twist tömlőelemmel

A kívánt öntözési felület könnyedén beállítható a tárcsa elforgatásával - így könnyen és gyorsan beöntözheti a megfelelő felületet. Erős leszúrótüskéjének köszönhetően jól rögzíthető a gyepen, így ideális a változatos, mobil használathoz. A GARDENA Classic... Részletes leírás
6 628 Ft (nettó: 5 219 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A kívánt öntözési felület könnyedén beállítható a tárcsa elforgatásával - így könnyen és gyorsan beöntözheti a megfelelő felületet.
Erős leszúrótüskéjének köszönhetően jól rögzíthető a gyepen, így ideális a változatos, mobil használathoz.
A GARDENA Classic Twist 4-felület-esőztető egy olyan esőztetőt kínál, amellyel négy különböző alakú felület öntözhető: kör, félkör, négyzet és téglalap. A kívánt forma könnyen kiválasztható a tárcsa elforgatásával. A csomag GARDENA gyors tömlőelemet (cikkszám: 915) is tartalmaz. Az öntözhető felületek méretei: kör: ø max. 10 m / 80 m²; félkör: r = max. 8 m / 100 m²; négyzet: max. 8 x 8 m / 64 m²; téglalap: max. 16 x 2 m / 32 m². Az eszközt stabil leszúrótüske tartja. Ennek köszönhetően a GARDENA Twist 4-felület-esőztető egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a gyepen vagy a talajon, szükség esetén viszont könnyen eltávolítható és áthelyezhető. Az akciós GARDENA Classic Twist 4-felület-esőztető segítségével optimálisan öntözheti kertjét annak szükségletei szerint.
Gyártó
Gardena
Cikkszám
T04440
Súly
0.24 kg
Pázsit
igen
Díszkert
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

József KARPATI
ápr 20, 2017
0
(0/5
TWIST esőztető öntöző a 90 nm-es kiskert vizellátását kiválóan biztositja.Mind a négy funkció ideális szórást nyujt. Szivattyut kapcsolóórával kombinálva megszünt az időhöz kötöttség. Tetszöleges időbeállitással a nap bármely szakában esőt lehet varázsolni. Kiválló termék, ajánlom kis földterületeken használatá
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Comfort öntözőrúd
11 083 Ft
Tisztító locsoló
2 520 Ft
Fali tömlőtartó
2 353 Ft