VAPE Vespe darázsirtó aerosol 400 ml

Gyártó:VAPE Forgalmazási kategória: III Cikkszám: T11111
VAPE Vespe darázsirtó aerosol 400 ml

Ezt az aeroszolt speciálisan darazsak, lódarazsak irtására, darázsfészkek meg- szüntetésére fejlesztettek ki. Aktív ható- anyagának és kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően biztonságos távolságból azonnali hatás érhető el. A spray 6 m (!) távolságra juttatja el a szert, így nem kell közel menni a darazsakhoz és/vagy a fészekhez. Leginkább kora reggel vagy sötétedés után ajánlott a darázsfészek felszámolása. Figyelmeztetés: Élelmiszertől elkülönítve, száraz, hűvös, gyermekek által hozzá nem férhető helyen...

Bruttó 2 330 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

  • Leírás
  • Adatlap
  • Képek
  • Vélemények
  • Kérdés-válasz

Ezt az aeroszolt speciálisan darazsak, lódarazsak irtására, darázsfészkek meg- szüntetésére fejlesztettek ki. Aktív ható- anyagának és kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően biztonságos távolságból azonnali hatás érhető el. A spray 6 m (!) távolságra juttatja el a szert, így nem kell közel menni a darazsakhoz és/vagy a fészekhez.
Leginkább kora reggel vagy sötétedés után ajánlott a darázsfészek felszámolása.

Figyelmeztetés:
Élelmiszertől elkülönítve, száraz, hűvös, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. A permetet közvetlenül ne lélegezze be! A bőrre került permetet bő, szappanos vízzel mossa le, ha a szembe kerül, bő vízzel távolítsa el. Panasz esetén forduljon orvoshoz. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik.

Használati útmutató

Óvatosan alkalmazza!

Használat előtt alaposan felrázandó!
A speciális szeleppel ellátott palack a rovarirtószert kb 6 méter távolságra juttatja ki.
A ködpermetet rövid szüneteket beiktatva irányítsa a darázsfészekre.

A kezelésre a kora reggeli vagy a sötétedés utáni időpont a legalkalmasabb, mivel ilyenkor tartózkodik a legtöbb darázs a fészekben.
A ház falán vagy a tető alatt található darázsfészek bejáratát soha ne zárja le, mert a darazsak esetleg bejáratot keresve a lakótérbe is bejuthatnak.

Gyártó: VAPE
Kategória: Irtószer
Tömeg: 0,40 kg
Forgalmazási kategória III
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Akciós, leg-leg termékek

  • Akciósak
  • Legnépszerűbbek
  • Legújabbak
  • Legutóbb véleményezett