Dithane DG NeoTec 0,25 kg

Gyártó:Dow Agrosciences Forgalmazási kategória: III Cikkszám: T08017
Dithane DG NeoTec 0,25 kg

75% mankoceb hatóanyagot tartalmazó, száraz, önoldódó granulátum típusú gombaölő szer) Széles hatásspektrumú, kontakt gombaölő szer, lisztharmat kivételével szinte az összes növényi betegség, kórokozó ellen. AZ ÚJ DG NEOTEC FORMULÁCIÓ: Új formuláció a DG NeoTec. A kontakt hatásmechanizmus alapját biztosító tökéletes vegyszerborítás eléréséhez nem elegendő csupán a hatóanyag, hanem a speciális Dow AgroSciences formulációra van szükség. A különleges szemcseméret és az egyedülálló Dow AgroSciences felületakt...

Bruttó 1 374 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

  • Leírás
  • Adatlap
  • Dokumentumok
  • Képek
  • Vélemények
  • Kérdés-válasz

75% mankoceb hatóanyagot tartalmazó, száraz, önoldódó granulátum típusú gombaölő szer)

Széles hatásspektrumú, kontakt gombaölő szer, lisztharmat kivételével szinte az összes növényi betegség, kórokozó ellen.
AZ ÚJ DG NEOTEC FORMULÁCIÓ:

Új formuláció a DG NeoTec. A kontakt hatásmechanizmus alapját biztosító tökéletes vegyszerborítás eléréséhez nem elegendő csupán a hatóanyag, hanem a speciális Dow AgroSciences formulációra van szükség. A különleges szemcseméret és az egyedülálló Dow AgroSciences felületaktív anyagok biztosítják a Dithane kitűnő esőállóságát, a minimális nedvesség (harmat ill. lassú eső) hatására bekövetkező újraeloszlási képességét, az így létrejött ún. „gátlási zóna” folyamatos újraképződését, végső soron pedig a szer tartós kontakt hatását.

JAVASOLT NÖVÉNYVÉDELMI TECHNOLÓGIA:

A Dithane szerves kontakt gombaölő szert kertészeti kultúrákban előrejelzésre alapozva, permetezési menetrendbe illesztve megelőző jelleggel javasolt alkalmazni. A fertőzés tüneteinek észlelésekor a védekezést meg kell kezdeni, járványveszélyes időszakokban 7-8 naponként szükség szerint meg kell ismételni. A kijuttatáshoz szükséges vízmennyiséget az ültetvény művelésmódjától, a lombfelület nagyságától, a permetezőgép típusától függően kell megválasztani.

Napraforgóban a Dithane 2 kg/ha + karbendazim 2 l/ha kezelést szürke- és fehérpenészes tányérrothadás és szárbetegség, valamint diaporthés és alternáriás szárbetegség ellen 6-8 leveles állapotban kell elvégezni. Erős fertőzési nyomás esetén a permetezést bimbós állapotban ill. citromérés idején meg kell ismételni.

Kalászosokban a védekezést szárbaindulás végén, virágzás idején, lisztharmat elleni szerrel kombinációban célszerű végezni.

GYAKORLATI FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK

- Lisztharmat ellen a különböző kultúrákban kombinálható a Karathane Star, a Systhane duplo és a Rally Q megfelelő dózisaival.

- A baktériumos megbetegedések ellen alkalmazott réz készítmények hatékonyságát javítja, ha a réz mellé egy teljes dózisú Dithane DG NeoTec-et kombinálunk. A jobb hatékonyság magyarázata az új DG NeoTec formuláció speciális újraeloszlási képessége ill. a formulációval elérhető jobb borítottság és esőállóság.

TECHNIKAI ADATOK

Forgalmazási kategória: III.
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés egészségügyi várakozási idő:
Almatermésűek: 30 nap
Csonthéjasok: 21 nap
Szőlő: 30 nap
Burgonya: 10 nap
Paprika, paradicsom: 7 nap
Dohány: 14 nap
Komló: 14 nap
Mák, szója, hagyma, egyéb: 21 nap

Gyártó: Dow Agrosciences
Kategória: Gombaölő szer
Tömeg: 0,25 kg
Forgalmazási kategória III
Biztonságtecnikai Adatlap dithane_dg_neotec.pdf (pdf formátum, 411.58 Kb)
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Akciós, leg-leg termékek

  • Akciósak
  • Legnépszerűbbek
  • Legújabbak
  • Legutóbb véleményezett