Wuxal Boron Max 1l

Gyártó:Aglukon Spezialdünger Cikkszám: T10931
Wuxal Boron Max 1l

Magas bór és foszfor tartalmú lombtrágya a tökéletes terméskötödésért Magas bór- és foszfortartalma révén elősegíti a terméskötődést minden kultúrában. A bór és a benne található többi mikroelem ezenkívül hozzájárul a növényi sejtfalképződéshez, a szénhidrátok és a cukrok szállításához, a stresszhelyzetek (pl. szélverés, homokverés, jégverés, nagy hőingadozások, hideg periódusok) átvészeléséhez, növeli az olajos növények olajtartalmát és energizálja a növényt a nagy terhelésű periódusokban. Technológiai aj...

Bruttó 4 296 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: 2-5 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

Kiszállítás: A rendelés leadása után a futárszolgálat 2-5 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

  • Leírás
  • Adatlap
  • Képek
  • Vélemények
  • Kérdés-válasz

Magas bór és foszfor tartalmú lombtrágya a tökéletes terméskötödésért

Magas bór- és foszfortartalma révén elősegíti a terméskötődést minden kultúrában. A bór és a benne található többi mikroelem ezenkívül hozzájárul a növényi sejtfalképződéshez, a szénhidrátok és a cukrok szállításához, a stresszhelyzetek (pl. szélverés, homokverés, jégverés, nagy hőingadozások, hideg periódusok) átvészeléséhez, növeli az olajos növények olajtartalmát és energizálja a növényt a nagy terhelésű periódusokban.
Technológiai ajánlások

Alkalmazási területek:

A bór igen mobilis elem a talajban azért könnyen kimosódik, hatékonyan csak lombrágyázással tudjuk pótolni. A termékben megtalálható bór, és a harmonikusan összeállított makro és mikroelem arány segíti a növényekben a szénhidrátok és a cukrok szállítását, a virágok képződését és megtermékenyülését, a stresszhelyzetek (pl. szélverés, homokverés, jégverés, nagy hőingadozások, hideg periódusok) átvészelését, növeli az olajos növények olajtartalmát, valamint javítja a növények vízmérlegét.

Felhasználás és dózisok:

Napraforgó: 8–10 leveles állapottól a virágzás kezdetéig 2–3 l/ha adagban, a növényvédelmi munkákkal egy menetben. Ideális kijuttatási időpont: csillagbimbós állapot.

Repce: ősszel a begyökeresedés elősegítésére 1–2 l/ha, tavasszal rügyképződéskor és az intenzív növekedés időszakában, a virágzás előtt 2–3 l/ha adagban.

Kukorica: 4–6 leveles állapotban a hideg stressz ellen, illetve a címerhányás időszakában a kötődés javítására, csemege, és árukukoricánál egyaránt 2–3 l/ha adagban.

Cukorrépa: 4–6 leveles stádiumnál 2–3 l/ha, majd sorzáródáskor ismét 2–3 l/ha.

Zöldségfélék: ültetés után 2–3 héttel 2–3 l/ha adagban, majd a virágzás előtt. Nagy terhelésű időszakokban, stresszhelyzetekben szintén javasolt a használata 2 l/ha adagban.

Alma: zöldbimbós állapotban 2–3 l/ha dózisban.

Szőlő: a fürtvirágzat megnyúlásakor 2–3 l/ha adagban.

Csonthéjasok: a virágzást megelőzően 2–3 l/ha adagban.

Szőlő és gyümölcskultúrák: a betakarítás után is alkalmazzuk a következő évi rügyalapok tápanyaggal történő feltöltésére

Gyártó: Aglukon Spezialdünger
Kategória: Lombtrágya
Tömeg: 1,00 kg
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Akciós, leg-leg termékek

  • Akciósak
  • Legnépszerűbbek
  • Legújabbak
  • Legutóbb véleményezett