Basatop Espaces (12-12-17+2MgO+TE) 3 hó 25kg

Gyártó:Compo Márka:Basatop Cikkszám: T07414
Basatop Espaces (12-12-17+2MgO+TE) 3 hó 25kg

Basatop Espace (NPK 12-12-17 +2MgO+8S+T.E.)EK műtrágya. A Basatop Espace részlegesen burkolt szabályozott feltáródású összetett műtrágya golf fariway-k, sportpályák és más értékes gyepfelületek fenntartására. A tápanyagok két szakaszban táródnak fel: 1) Indító hatás közvetlenül a kijuttatást követően, nedvesség hatására. Ennek eredményeként fedezi a viszonylag magas azonnali tápanyagigényt. 2) A második szakaszban a burkolaton belül elhelyezkedő tápanyagok oldódnak ki a nedvességnek a burkolatba áramlás...

Bruttó 17 927 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: 2-5 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

Kiszállítás: A rendelés leadása után a futárszolgálat 2-5 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

 • Leírás
 • Adatlap
 • Dokumentumok
 • Képek
 • Vélemények
 • Kérdés-válasz

Basatop Espace
(NPK 12-12-17 +2MgO+8S+T.E.)EK műtrágya. A Basatop Espace részlegesen burkolt szabályozott feltáródású összetett műtrágya golf fariway-k, sportpályák és más értékes gyepfelületek fenntartására. A tápanyagok két szakaszban táródnak fel:
1) Indító hatás közvetlenül a kijuttatást követően, nedvesség hatására. Ennek eredményeként fedezi a viszonylag magas azonnali tápanyagigényt.
2) A második szakaszban a burkolaton belül elhelyezkedő tápanyagok oldódnak ki a nedvességnek a burkolatba áramlásának hatására, nedvességtől és hőmérséklettől függő mértékben.
A készítmény hatástartama normál esetben és mérsékelt éghajlaton 2-3 hónap. A tápanyag-feltáródás hőmérsékletfüggő, így a meleg (hideg) idő csökkenti (meghosszabbítja) a hatástartamot. Az aszály szintén késlelteti a tápanyag-feltáródást. A Basatop Espace kiváló ár/érték-aránnyal rendelkezik, széleskörűen felhasználható a kertépítésben és a gyepfenntartásban.Kijuttatás: Az egyöntetű szemcseméretnek és az ellenálló burkolatnak köszönhetően a Basatop Espace műtrágyaszórókkal és kézzel is könnyen kijuttatható. Minden egyes műtrágyaszemcse makro- és mikroelem-tartalma azonos, ami egyenletes tápanyageloszlást szavatol.Teljes tenyészidőszakban alkalmazható. A javasolt dózisokban történő alkalmazás során száraz felületen nincs perzselésveszély.Kiszórás után, az azonnali hatás érdekében be kell öntözni a területet.
Összetétel
Makroelemek:
12 % nitrogén (N)
5.5 % NO3 nitrogén
6.5 % NH4 nitrogén
12% foszfát (P2O5) semleges ammónium-citrátban oldható
7 % vízoldható P2O5-ot is tartalmaz
17 % kálium-oxid (K2O)
kálium-szulfát formában,
vízoldható
2% magnézium-oxid (MgO)
1,6 % vízoldható
8 % kén (S),
6,4 % vízolható
Mikroelemek:
0,02 % bór (B)
0,30 % vas (Fe)
0,01 % cink (Zn)

Felhasználható
Felhasználási terület Dózis kg/ 100m2
Golf Fairway-k 2 – 3
sportpályák 2 –3,5
díszgyepek 2-3

Figyelmeztetés
Átfogó kísérletek tanúsága szerint a terméknek a gyártó által javasolt módon való alkalmazása az ajánlott felhasználási területeken megfelelő. Mivel a tárolást és a felhasználást a gyártó/forgalmazó nem ellenőrzi, a hibás használatból eredő károkért azt felelősség nem terheli. A gyártó kizárólag a termék állandó minőségét garantálja.
Óvatos munkával kerülni kell a szer szóródását, a szembe, bőrre jutását esetleges lenyelését.
Mérgezéskor vagy annak gyanújakor a munkát azonnal meg kell szakítani, majd helyszíni egészségnyújtás után orvosi, intézeti ellátást kell biztosítani.
Védőfelszerelés: védőruha, védőkalap, védőkesztyű, védőábbeli. Lakossági (esetenkénti) kis mennyiség felhasználása esetén védőkesztyű.
Veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R, és biztonságos használatára vonatkozó S mondatok:
R mondat: R8 Éghető anyaggal érintkezve tüzet okozhat, oxidáló hatású (H272), R36 szemizgató hatású (H319) R60/61 A fogamzóképességet vagy nemzőképességet (fertilitást) károsíthatja. A születendő gyerekre ártalmas lehet (H360FD)
S mondat: S1/2 Elzárva gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó
Tárolás:
Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen, élelmiszerektől, italoktól, állati takarmánytól távol tartandó.
Eltartható:
Eredeti zárt csomagolásban, száraz, fedett helyen tárolva a gyártástól számított 3 évig.
Gyártó:
COMPO GmbH & Co. KG, Gildenstraße 38, 48157 Münster, Németország
Forgalmazó:
Organova Kft. 1437 Bp. Pf. 833.; Tel: 06/20/533-8627; Fax: 06/1/454-7111
Nettó tömeg:
25 kg
Biztonsági adatlapot kérésére küldjük.

Gyártó: Compo
Kategória: Gyep műtrágya
Tömeg: 25,00 kg
Biztonságtecnikai Adatlap basatopespace.pdf (pdf formátum, 68.29 Kb)
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Akciós, leg-leg termékek

 • Akciósak
 • Legnépszerűbbek
 • Legújabbak
 • Legutóbb véleményezett