Myr Calcium 1 l

T13335
Házikerti felhasználás: 30-40 ml/10 l víz. A kalcium a termés sejtfalának erősítésében játszik jelentős szerepet. Hiányában a termés felpuhul, kireped, értékesíthetetlenné válik, almatermésűeknél keserűfoltosság, hajtatott növények esetében a termés csúcsi részénél beszáradásos rothadás alakul ki. A MYR kalcium használata hozzájárul a stabil te... Részletes leírás
7 200 Ft (nettó: 5 669 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Házikerti felhasználás: 30-40 ml/10 l víz.

A kalcium a termés sejtfalának erősítésében játszik jelentős szerepet. Hiányában a termés felpuhul, kireped, értékesíthetetlenné válik, almatermésűeknél keserűfoltosság, hajtatott növények esetében a termés csúcsi részénél beszáradásos rothadás alakul ki. A MYR kalcium használata hozzájárul a stabil termésminőséghez és a kiváló pultontarthatósághoz.

A MYR mikroelem tartalmú lombtrágyák biostimulátorként működő, növényi aminosavakkal és természetes glükonsavakkal kombinált mezo- és nyomelemeket tartalmaznak. Elsődleges cél a szegényes tápanyagellátottság következtében kialakuló hiánybetegségek kezelése, megelőzése.

A növényi fehérjeszármazékok (aminosavak, peptidek) lombon keresztül történő felszívódása azonnali hasznosulást és szöveti beépülést eredményez. Komplex összetételük optimális körülményeket biztosít a növénynek a stressz és hiánybetegségek okozta tünetek leküzdésére.

A MYR mikroelem tartalmú lombtrágyák komplex szerves molekulái stabil szerkezetűek még lúgos közegben is, így megakadályozzák a sók és oldhatatlan hidroxidok kialakulását. A LISIVEG technológiával előállított hatóanyagok a szerves és szervetlen tápelemek közötti összekapcsolódás révén kifejezetten hatékonynak bizonyulnak.

A MYR mikroelem tartalmú lombtrágyák garantálják a tökéletes felszívódást és a tápanyagveszteség minimalizálását, hiszen ülepedés nélküli oldatot képeznek. Többéves kutatómunka eredménye az a rendszer, ami a növényi aminosavak lombon keresztül történő felszívódását használja a hiánybetegségek leküzdésére. Egy-egy nyomelem hiánya gyakran okozhat akár toxikus tüneteket is, jelentős terméskiesést okozva ezzel.

A MYR mikroelem tartalmú lombtrágyák keverhetők a leggyakrabban használt növényvédő szerekkel.

Alkalmazási javaslat:
3-4 dl / 100 l víz
Hajtatásban: 2-2,5 l/ha, 10-15 naponként ismételve
Gyümölcsösben: 2-3 l/ha, 12-15 naponként ismételve
Szőlőben: 2-3 l/ha, 10-15 naponként ismételve
Összetétel:
kalcium (Ca): 5%
nitrogén, szerves (N): 3%
szén, szerves (C): 18,5%
aminosavak, peptidek: 25%
pH: 5
Súly: 1.36 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 100 mm
Hossz: 300 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.