Trainer 0,2 l

T11256
Házikerti alkalmazás: 40 ml/10 l víz. A TRAINER aminosav- és glükózsavbázisú szerves lombtrágya, melyet 100% növényi enzimatikus hidrolízissel (sörgyártási technológia) állítanak elő. A szerves nitrogén és aminosav kombinációjának köszönhetően kezelés hatására a növény látványos és lendületes fejlődésnek indul. Az aminosav azonnal felszívódik a... Részletes leírás
2 489 Ft (nettó: 1 960 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Házikerti alkalmazás: 40 ml/10 l víz.

A TRAINER aminosav- és glükózsavbázisú szerves lombtrágya, melyet 100% növényi enzimatikus hidrolízissel (sörgyártási technológia) állítanak elő. A szerves nitrogén és aminosav kombinációjának köszönhetően kezelés hatására a növény látványos és lendületes fejlődésnek indul. Az aminosav azonnal felszívódik a lombon keresztül, és a növényi szervekben néhány órán belül kifejti hatását. A szerves nitrogén és aminosav hatására a növény természetes ellenálló képessége jelentősen növekszik. Ezen alapul a TRAINER adjuvánsként történő alkalmazása, hiszen bármilyen hozzáadott szert (pl. gombaölő szer) könnyen bejuttat a növényi szövetekbe.
Abiotikus stresszhelyzetre (alacsony és magas hőmérsékletek, jégverés, fagy stb.) a növény regenerálódása gyorsabb és eredményesebb. A kezeléseket minden esetben az esti vagy a hajnali órákban kell elvégezni. A TRAINER a leggyakrabban használt növényvédő szerekkel, műtrágyákkal keverhető, kivétel az olaj vagy olajbázisú rovarölő, gombaölő szerek, dodin-hatóanyagú termékek.


ADAGOLÁS: (lombtrágyaként):
250-400 ml/100 l víz (3-4 alkalommal ismételve a növény vegetatív időszakában, 10-12 napos ciklusban ismételni)

ÖSSZETÉTEL:
Szerves nitrogén 5%
Növényi eredetű aminosav 31%
pH 4.4
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.