Wuxal Super 0,5 l

T06909
Házikerti felhasználás: leírás szerint. Előnyei: - kíméli a növényeket ​- egyenletes tápanyagfelvételt biztosít - növeli a virágzás mennyiségét, termésképződést és vegetatív fejlődést - optimalizálja a víz keménységét - nem hagy foltot a növény levelén - palántaneveléskor is biztonsággal használható A Wuxal ott segít a növénynek - áttételese... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Házikerti felhasználás: leírás szerint.

Előnyei:

- kíméli a növényeket
​- egyenletes tápanyagfelvételt biztosít
- növeli a virágzás mennyiségét, termésképződést és vegetatív fejlődést
- optimalizálja a víz keménységét
- nem hagy foltot a növény levelén
- palántaneveléskor is biztonsággal használható

A Wuxal ott segít a növénynek - áttételesen a gyökereknek - ahol a legnagyobb szükség van rá. A levélen és az egyéb föld feletti részeken keresztül egyaránt hat, s így sikerül elérnie, hogy megfelelő legyen a tápanyag ellátottság, ezáltal a termés. A kezelés idejétől függetlenül a termés fogyasztható. Ezért állíthatjuk, hogy: a Wuxal ott hat ahol kell! TERMÉSZETESEN!

A Wuxal az első olyan műtrágya, amely az alapvető tápelemeken kívül hatásfokozó és környezetkímélő adalékanyagokat is tartalmaz.A Wuxal® Super a növény számára optimális tápanyagfelvételt tesz lehetővé. Magyarország egyik legkedveltebb levél- és öntözőtrágyája. Hatékony tápanyagellátást tesz lehetővé minden növényi kultúrában, cserepesnövényektől a házi kerti növényekig.

Megakadályozza a tápanyaghiányt, ezáltal enyhíti az időjárási viszontagságok okozta károkat. A fagykár, a túl sok csapadék, illetve a túlságosan aszályos, száraz idő megnehezíti a növény számára szükséges tápanyagok felvételét és azok növényen belüli szállítását. A Wuxal szárazság idején is képes segíteni a gyökereknek a tápanyag felvételben. A Wuxal szabályozza a termés méretét és mennyiségét, így gondoskodik arról, hogy a termés egészségesebb legyen. A tápanyagok minél jobb hasznosulását bioaktív anyagok is segítik.

Kijuttatható minden folyékony trágyázó- és permetezőkészülékkel, öntözőberendezéssel, vagy egy munkamenetben növényvédő szerekkel kombinálva. A legtöbb növényvédő szerrel kombinálható, de a permetlé elkészítése előtt célszerű keverési próbát végezni.

Hogyan kell adagolni?
1. Kiskerti felhasználáshoz 7-14 naponként:

fiatal növényekhez: 1 kupak (20ml) 20 liter vízhez
kerti és fejlett balkonnövényekhez: 2 kupak (40ml) 20 liter vízhez
2. Szántóföldi és kertészeti kultúrában 0.3-1 % koncentrációban.

Szőlő és gyümölcs kultúrákban 0,3 %-os (30 ml/10 l víz) töménységben, a tenyészidőszak folyamán 6–7 alkalommal, a növényvédő szeres kezelésekkel kombinálva.
Szamócában 0,1–0,2 %-os (10-20 ml/10 l víz) töménységben a kiültetés utáni első héttől kezdve hetenként.
Zöldségtermesztésben hajtatásban tápoldatozásra 0,1–0,2 %-os (10-20 ml/10 l víz) töménységben, levéltrágyázásra önmagában vagy a növényvédő szeres kezelésekkel kombinálva 0,4%-os (40 ml/10 l víz) töménységben.
Dísznövények a növények fejlettségi állapotától függően 0,05–0,5 %-os, (5-50 ml/10 l víz) tápoldatozásra 0,05–0,1 %-os (5-10 ml/10 l víz) töménységben.
Összetétele:
Össz nitrogén 8%, Foszfor (P2O2) 8%, Kálum (K2O) 6%,Bór (B) 124mg/l, Réz (Cu) 49mg/l, Vas (Fe) 248mg/l, Mangán (Mn) 148mg/l, Molibdén (Mo) 12mg/l
Cink (Zn) 49mg/l,

Tárolhatóság: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, fedett, napfénytől védett helyen, +5 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten 3 évig eltartható.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Súly: 0.5 kg
Szélesség: 70 mm
Magasság: 230 mm
Hossz: 90 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Márka: Wuxal
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.