Wuxal Ascofol 10 l

T04713
Házikerti felhasználás: 30 ml/10 l víz. A piacon kapható legtöményebb alga tartalmú termésnövelő biostimulátor a Kwizdától Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét, főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét és nagyságát pozitívan befol... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Házikerti felhasználás: 30 ml/10 l víz.

A piacon kapható legtöményebb alga tartalmú termésnövelő biostimulátor a Kwizdától
Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét, főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét és nagyságát pozitívan befolyásolja.

Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt, és növeli a bogyóméretet.

Magas mikroelem-tartalma révén elősegíti a terméskötődést, és erősíti a növények természetes ellenálló képességét, javítja a fagytűrést.

Wuxal Ascofol összetétele:
N: 2,3 %
K2O: 1,5 %
CaO: 0,195 %
MgO: 0,033 %
B: 3 %
Fe: 0,005 %
Zn: 0,5 %
jód, 50 % alga kivonat, növényi hormonok, adjuvánsok
Wuxal Ascofol felhasználása, adagolása, dózisa:
Napraforgó: 8-10 leveles állapottól a fővirágzásig, az intenzív növekedés elősegítésére, a tányérátmérő növelésére. Dózisa: 2-3 l/ha.
Repce: rozettás állapotban és a szárbaindulás időszakában a generatív és vegetatív egyensúly fenntartására, virágzás időszakában a sejtosztódás serkentésére, a termés növelésére, 2-3 l/ha adagban.
Kalászosok: bokrosodástól a virágzásig a növekedés elősegítésére, a minőségi paraméterek javítására, 2-3 l/ha dózisban.
Kukorica: 4-6 leveles állapotban hidegstressz ellen, valamint elsősorban csemegekukoricában a kötődés javítására a címerhányás időszakában, 2-3 l/ha dózisban.
Alma: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban. Sziromhulláskor és mogyoró állapotban a termés méretének növelésére (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban, színezésre és érésgyorsításra 2–3 l/ha adagban javasolt a használata.
Csonthéjasok: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban. Sziromhullás után a termés méretének növelésére (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban. Színezésre, érésgyorsításra 2-3 l/ha adagban.
Szőlő: a virágzás és a zsendülés időszakában 3 l/ha adagban. Zsendüléskor javasolt Wuxal® K 40-nel kombinálni.
Zöldségfélék: a virágzás kezdetétől 14 naponta, 2,5 l/ha-os dózisban. Palántázáskor a palánták gyors begyökeresedése érdekében a termék 0,01%-os oldatába mártsuk bele a kiültetendő növények gyökerét.
Wuxal Ascofol keverhetősége:
más algatartalmú készítményekkel ne keverjék.
Súly: 10 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Bio
Márka: Wuxal
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.