Zöldfal Jázminnal Vertical Jasmin 1x1 m

T13598
Zöldítse egyszerűen és gondmentesen otthonát a Nortene új, exkluzív kollekciójával . Legyen szó fürdőszobáról vagy teraszról, a Vertical termékek mindenhol megállják helyüket. Vághatóságának köszönhetően kisebb helyeken is jól alkalmazható. Nem igényel ápolást, így gondmentesen élvezheti a dekorfal által nyújtott természetes hatást. Természetes... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Zöldítse egyszerűen és gondmentesen otthonát a Nortene új, exkluzív kollekciójával . Legyen szó fürdőszobáról vagy teraszról, a Vertical termékek mindenhol megállják helyüket. Vághatóságának köszönhetően kisebb helyeken is jól alkalmazható. Nem igényel ápolást, így gondmentesen élvezheti a dekorfal által nyújtott természetes hatást.
Természetes hatású, könnyen felhelyezhető, hálós rácshoz rögzített szintetikus levelek. Az egységek speciális rögzítőkkel kapcsolódnak egymásba. Összefüggő felületet alkotnak, megteremtve annak lehetőségét, hogy a részek külön-külön, kisebb darabokban is a dekoráció részévé váljanak.UV álló polietilén, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Vágható, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.
Súly: 2.4 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, MyMysa
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.