Műfű Zurich Evolution 30mm 2x10m Norténe

T13584
Bemutatjuk a ZURICH EVOLUTION-t, a legújabb műfüvünket. Nem csak azért fogja szeretni, mert látványosan hasonlít a természetes fűhöz, hanem mert színe intenzív zöld, üde, vizes hatású. Beépített memóriája miatt nem lapul le. A legélethűbb műfüvünk, hosszan tartó puhasággal és minőséggel! Nem igényel öntözést, trágyázást, fűnyírást, sem egyéb ka... Részletes leírás
116 495 Ft (nettó: 91 728 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Bemutatjuk a ZURICH EVOLUTION-t, a legújabb műfüvünket. Nem csak azért fogja szeretni, mert látványosan hasonlít a természetes fűhöz, hanem mert színe intenzív zöld, üde, vizes hatású. Beépített memóriája miatt nem lapul le. A legélethűbb műfüvünk, hosszan tartó puhasággal és minőséggel!
Nem igényel öntözést, trágyázást, fűnyírást, sem egyéb karbantartást, ezáltal időt és hosszú távon pénzt spórolhat meg. Télen-nyáron zöld az általa telepített terület, UV állóságának köszönhetően hosszútávon megtartja szép zöld színét. Nem gyomosodik. A zöld és a barna szín 4-féle árnyalatának köszönhetően természetes hatást biztosít. 100% gyerek-,kutya-, pénztárcabarát, és vakondbiztos. Klór-ellenálló. Új generációs szőnyegrész: nem repedezik meg, ellenáll a talajjal való súrlódásnak és nagyon rugalmas.

"- Fonal anyag: PE (egyenes szálak) + PP (göndör szálak)- Alap: PP 105 g / m² + PP 50 g / m² + latex- DTEX: 7 800 (± 3%).- Öltések: 13 650 m² (± 100)- Súly: 1,961 g / m² (± 3%)- Szín: barna- zöld (4 árnyalatú)- UV álló- Vízelvezetés: 800 -1000 l / h / m²- Garancia: 8 év
Hossz: 2000 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.