Napelemes fényfüzér Samba 3,5 m

T11585
A japán kert jegyeit magán hordozó kedves, színes lampionfüzérrel könnyed ünnepi hangulatot idézhet elő a szabadtéri programokhoz. Csak akassza fel a lampionokat a kertbe és kezdődjék a kerti party! A napelemes kerti lámpa a szolár panelek segítségével nappal feltöltődik, az est beköszöntével pedig hangulatosan megvilágítja teraszát, körülhatár... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A japán kert jegyeit magán hordozó kedves, színes lampionfüzérrel könnyed ünnepi hangulatot idézhet elő a szabadtéri programokhoz. Csak akassza fel a lampionokat a kertbe és kezdődjék a kerti party!
A napelemes kerti lámpa a szolár panelek segítségével nappal feltöltődik, az est beköszöntével pedig hangulatosan megvilágítja teraszát, körülhatárolja a virágágyásokat, gyalogutakat kertjében. Energiatakarékos és praktikus.
A 10 db színes, füzérként összekapcsolt műanyag lampion LED izzóval világít. A napelem külön földbe leszúrható cölöppel telepíthető. Anyaga: műanyag szövet, Méret: 3.50 m hosszú – lampion átmérője 7 cm, 10 db fehér LED izzóval, Szolár panel: 2V /40 Ma – újratölthető teleppel 1.2V - 200 mAh AA Ni-MH, Be / Ki kapcsoló gombbal rendelkezik, a teljes töltés után 6-8 órán át világít.
Súly: 0.2 kg
Szélesség: 80 mm
Magasság: 80 mm
Hossz: 330 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.