Thermacell MR-D202 Halo Design szúnyogírtó készülék - palaszürke/sötétbarna, led fénnyel

T13302
Újdonság a ThermaCELL-től! Speciális kivitelezésű dekoratív készülék, led világítással. Új dizájn, új kialakítás jellemzi a ThermaCELL HALO készüléket. A készülék a már megszokott módon a többi ThermaCELL készülékkel megeggyező elven működik. A lapkák és a bután palack is megeggyezik az előző modellekkel (MR-G, MR-GJ, MR-XJ, MR-WJ,MR-TJ,stb...... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Újdonság a ThermaCELL-től!

Speciális kivitelezésű dekoratív készülék, led világítással.

Új dizájn, új kialakítás jellemzi a ThermaCELL HALO készüléket.
A készülék a már megszokott módon a többi ThermaCELL készülékkel megeggyező elven működik.
A lapkák és a bután palack is megeggyezik az előző modellekkel (MR-G, MR-GJ, MR-XJ, MR-WJ,MR-TJ,stb...). A készülék belsejében 4db bután palacknak kialakított hely van, így amennyiben ezek mindeggyikében palackot helyezünk el akkor már csak a lapkák cseréjére kell ügyelni.

Tartozéka (az alap csomag) 3db lapka és 1db bután palack ami 12órányi szúnyogriasztásra elegendő.

A készülék a bekapcsolást követően 10-15 perc elteltével egy megközelítőleg 21m2 területen 98% hatékonysággal képes a szúnyogokat riasztani.

Figyelem!! A ThermaCELL lapkák speciális hatóanyaggal és koncentrátummal rendelkeznek nem összetévesztendő hagyományos beltéri szúgyogriasztó készülékek lapkáival!

A ThermaCELL készüléket csak és kizárólag kültéren használja. A riasztás megszakítható a készülék kikapcsolásával. Ez esetben a lapka nem melegszik így nem párolog a hatóanyag illetve a bután gáz nem fogy. A riasztás bármikor folytatható az ismételt üzembe hellyezéssel, egy óra vagy akár több hét elteltével is ugyanazzal a lapkával és gázpatronnal.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.