Vape Herbal elektromos lapkás szúnyogírtó+10 lap

T13300
A VAPE Herbal szúnyogirtó lap 12 órán át egyenletesen és hatékonyan pusztítja és riasztja el a repülő rovarokat (szúnyogokat) zárt térben, elektromos párologtató készülékbe helyezve. Fejlett technológiájának köszönhetoen még lámpafény és nyitott ablak mellett is hatékony. Ne érintse meg vizes kézzel vagy fémtárggyal a működő rovarirtó készüléke... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A VAPE Herbal szúnyogirtó lap 12 órán át egyenletesen és hatékonyan pusztítja és riasztja el a repülő rovarokat (szúnyogokat) zárt térben, elektromos párologtató készülékbe helyezve. Fejlett technológiájának köszönhetoen még lámpafény és nyitott ablak mellett is hatékony.

Ne érintse meg vizes kézzel vagy fémtárggyal a működő rovarirtó készüléket! A készüléket működés közben letakarni tilos! A szúnyogirtó készítmény elhelyezése után bő, szappanos vízzel mosson kezet. Gyermekek a készüléket nem használhatják! Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a csomagolóburkolatot az orvosnak meg kell mutatni. Gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen, élelmiszertől és italtól elkülönítve tárolandó.
Súly: 0.1 kg
Elérhetőség: raktáron
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.