Macskariasztó pisztoly Mega-sonic Defenders

T12609
A kézi macskariasztóval sérülés nélkül tudja távol tartani a nem kívánatos betolakodó macskákat a kertjében. A készülék kétféle üzemmódban használható. Emberi fül számára nem hallható ultrahang frekvencián (U/SONIC) vagy hallható frekvencián (SONIC). Az üzemmódokat a készülék tetején lévő sárga kapcsolóval választhatjuk. Működés közben a kapcsol... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A kézi macskariasztóval sérülés nélkül tudja távol tartani a nem kívánatos betolakodó macskákat a kertjében. A készülék kétféle üzemmódban használható. Emberi fül számára nem hallható ultrahang frekvencián (U/SONIC) vagy hallható frekvencián (SONIC). Az üzemmódokat a készülék tetején lévő sárga kapcsolóval választhatjuk. Működés közben a kapcsoló előtt lévő LED. (U/Sonic módban) zölden, (Sonic módban) pirosan világít ezzel visszajelezve hogy a készülék megfelelően üzemel. A pontos ráirányítás érdekében a készülékben található egy LASER -es irányzék. Az irányzék akár 20m-es távolságra is képes mutatni. Ennek segítségével is tudjuk az állatot a mozgásra ösztönözni. A riasztásnál a készüléket irányítsuk az állat felé és néhány másodpercig nyomjuk meg a ravaszt vagy amíg az állat vissza nem vonul.
A működéséhez 1db 9V (6LR61) –os alkáli elemet használjunk. Az elemet a készülék nyelébe kell belehelyezni, az elemtartó fedél kicsúsztatása után.
FIGYELEM!
Kizárólag szabadtéren használja a készüléket!
Emberre ne irányítsa és gyermekektől tartsa távol!
Súly: 0.15 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.