Ultrahangos macskariasztó készülék 150m2 Pest-stop

T12575
A Pest Stop OUTDOOR készülék 150m2-es területen biztosítja a macskák, kutyák, nyestek, patkányok, rókák, stb. távol tartását egy változó ultrahang frekvenciával. A készülék elején található a mozgásérzékelő (PIR) és a működését visszajelző LED világítás. A készülék hátulján található vízhatlan elemtartó fedél lecsavarozásával hozzájutunk a működ... Részletes leírás
15 019 Ft (nettó: 11 826 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Pest Stop OUTDOOR készülék 150m2-es területen biztosítja a macskák, kutyák, nyestek, patkányok, rókák, stb. távol tartását egy változó ultrahang frekvenciával. A készülék elején található a mozgásérzékelő (PIR) és a működését visszajelző LED világítás. A készülék hátulján található vízhatlan elemtartó fedél lecsavarozásával hozzájutunk a működését szabályozó funkciókapcsolókhoz és az elemtartó rekeszhez. (a fedelet 4db csavar rögzíti a hátlaphoz) Amennyiben a készüléket nem elemről használjuk úgy van lehetőségünk hálózati adapterről üzemeltetni aminek a csatlakozója a hátlapon felül található.

Üzemmódok:
A, Kikapcsolt állapot
B, Mozgásérzékelő üzemmód (PIR)
C, 5mp riasztás, 2percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)
D, 5mp riasztás, 5percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)

Frekvencia: (a frekvencia kapcsolóval választhatjuk a riasztani kívánt állatot)
1, Patkány, Kistestű macska, Madarak, Nyúl (38 Khz-42KHz)
2, Macska, Kistestű kutya (23KHz-27KHz)
3, Nagyméretű kutya, Nyest, Macska, Róka, Szarvas (18KHz-20KHz)

Működtetése:
Az üzemmód kapcsolóval kapcsolhatjuk be a készüléket. Alap állapotban „A” kikapcsolt. Amennyiben a mozgásérzékelővel kívánja használni a készüléket úgy kapcsolja az üzemmód kapcsolót „B” állásba. A mozgásérzékelő látószöge (PIR) 60° a készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe. Ágak, bokrok mozgására nem kapcsol az érzékelő. A riasztás ideje alatt a kék LED visszajelző világít. Az általános riasztásnál pl.: macska „1” vagy „2”, és „B” (PIR) módba kapcsolva érhetjük el a legjobb hatékonyságot. Az állatban kialakul, hogy az ő mozgására irányul a számára kellemetlen ultrahang és ezt tudatosítva elkerüli a védett területet.
Működtessük folyamatosan a készüléket, hogy legyen ideje kifejteni hatását a betolakodó állatra!
A „TEST” gomb benyomásával a készülék hallható tartományban hangot ad ki, és a kék LED világít, ezzel visszajelezve a működését és az elemek töltöttségét. A merült elemeket a készülék előlapján található kék LED percenkénti felvillanása jelzi. A tartozékok segítségével oldalfalra, illetve talajba rögzíthetjük és pozícióba állíthatjuk a készüléket. A készülék hálózati adapterről is üzemeltethető, ami nem tartozéka. (A készülék alacsonyabb frekvencián közelről kismértékben hallható.)

Figyelem!
A készülék nincs káros hatással a gyermekekre, állapotos anyukákra, halakra, hüllőkre. A készülék rendelkezik CE jelöléssel ami megfelel az európai forgalomba hozatal követelményeinek.
A készülék vegyi anyagot nem használ! Vegyszermentes!

Tartozékok: falra, illetve talajba rögzítő konzolok
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.