Csalétek Natural Control gyümölcslégy csapdába
  • Csalétek Natural Control gyümölcslégy csapdába

Csalétek Natural Control gyümölcslégy csapdába

SWISSINNO Csalétek Natural Control gyümölcslégy - 100% természetes alapanyagokból Végre egy muslica csalétek, amely nem tartalmaz káros anyagokat, ember és állat barát, ennek ellenére gyermekektől elzárva tartandó! Rakhatjuk akár a konyhába, helyezzük akár... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
SWISSINNO Csalétek Natural Control gyümölcslégy

- 100% természetes alapanyagokból

Végre egy muslica csalétek, amely nem tartalmaz káros anyagokat, ember és állat barát, ennek ellenére gyermekektől elzárva tartandó! Rakhatjuk akár a konyhába, helyezzük akár kertbe, esetleg legyen szó gyümölcstárolóról vagy pincéről. Mindenki számára ismerős a követkeő helyzet: bármilyen finom, friss vagy üde gyümölcsöt vásárolunk otthonra családunknak vagy akár magunk számára, a kis bosszantó szárnyasok rögtön belepik. A muslicát ezért nevezik népi nyelven eredetileg gyümölcslégynek, mivel bármilyen növényt, mely fruktózt tartalmaz, azonnal kiszipolyozza és ellepi.

A SWISSINNO SOLUTIONS csalétek, kíváló megoldást nyújt, minden nyümölcslégy faj ellen, így hamar megszabaduhatunk a gyümölcsök megkeserítőjétől. Ez a csalétek könnyen alkalmazható, szinte súlytalan, egyszerűen beletőlthető a SWISSINNO Csalétek Natural Control gyümölcslégy csapdába és áthelyezhető lakásunkban vagy kertjeinkben egyarát.

A csalétek a következő elven működik, az öblös kialakítású hengerbe öntsünk egy tasak SWISSINNO Natural Control gyümölcslégy - csalétket, mely szagtalan, környezet kímélő ember és állat barát. Ezután helyezzük ki a kívánt pozícióra. A termék kialakításából, színéből és jellegéből fakadóan tökéletesen természetes hatást kelt. A berepülés és táplálkozás pillanatában, azonnal a nyálkás ragacsos gél áldozatává válik a kíváncsi a kiéhezett portyázó.

Egy tasak tartalma akár egy hónapig bőven kitart. A csapda kiürítése könnyű és kézreálló, kb egy deciliter vízzel kiöblíthető. Kiöblítés után, ha újra szolgálatra készen szeretnénk használni kedvenc fogónkat, azonnali utántöltést javaslunk a tövábbi használatra.
Gyártó
Swissinno
Cikkszám
T10435
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Pókfogó The Buzz
6 390 Ft