Thermacell MR-300W szúnyogriasztó készülék - világosszürke

T10390
A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 20 négyzetméteres területen. A készüléket széles körben használják vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz. Kíválóan alkalmas továbbá kerti partik, sütögetések, kertészkedések esetén is. A rovarriasztó készülék... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 20 négyzetméteres területen. A készüléket széles körben használják vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz. Kíválóan alkalmas továbbá kerti partik, sütögetések, kertészkedések esetén is. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. A csomag tartalmaz 1db készüléket, 1db patront + 3db lapkát.
Működése:
A ThermaCell készülék működését a készülékbe helyezett gázpatron biztosítja. A patron folyamatos használat melett 12órán keresztül biztosítja a készülék üzemidejét. A készülék előlapjába csúsztatható a riasztásért felelős kék színű lapkát. FONTOS!! A lapkák NEM összetévesztendők más szúnyogriasztó készülékekhez használt lapkákkal!! A ThermaCell lapák összetétele egydülálló, hatóanyaga többszöröse mint a beltéri 220V-os készülékekben használt hagyományos lapkák!! Egy patron (12óra) 3db lapkához elegendő.

További információ:
A készülék működés közben hangtalan, nincs kellemetlen illata a lapkáknak, nem füstöl! Helyezhető műanyag, fa, fém asztalra, vagy hordozó tokkal használhatjuk övre csíptetve, vagy hátizsákon. A készüléket bármikor lekapcsolhatjuk és akár hosszabb idő elteltével is a bekapcsolást követően ugyanazon lapka és patron, tovább biztosítja a szúnyogmentes környezetet.

Utántöltő:
Az utántöltő patron és lapka összehangolt egységcsomagban vásárolhatók áruházunkban!

Fontos jellemzői:
A különböző spray-kel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergiás reakciókat. Az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyag.

Jelenleg is használják Irakban, Kuwaitban és Afganisztánban
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.