Ultrahangos kutya-macska riasztó 200m2/elemmel működik Weitech

T10373
Használat: Egyszerűen helyezzük a készüléket lehetőleg olyan magasságba ahol az elriasztani kívánt kártevő közlekedik (pl.: macska esetén a földtől 20-30 cm magasságba). A készülék a földdel párhuzamos irányba nézzen. Ne helyezzen elé semmilyen tárgyat, hogy az ultrahang terjedése minél könnyebben biztosítva legyen. A készülék könnyen rögzíthető... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Használat: Egyszerűen helyezzük a készüléket lehetőleg olyan magasságba ahol az elriasztani kívánt kártevő közlekedik (pl.: macska esetén a földtől 20-30 cm magasságba).
A készülék a földdel párhuzamos irányba nézzen.
Ne helyezzen elé semmilyen tárgyat, hogy az ultrahang terjedése minél könnyebben biztosítva legyen.
A készülék könnyen rögzíthető a falra, oszlopra.
Az idősebb állatoknak (mint az idősebb embereknek is) lehet rosszabb a hallása. Ha észreveszi, hogy a megcélzott állat nem reagál a Garden Protector készülék működésére, javasoljuk, hogy csökkentse a frekvenciát azáltal, hogy beállítja az egységet egy magasabb pozícióba.
Működése: A készülék mozgásérzékelője mozgásra aktiválódik és egy speciális hangjelet bocsát ki - ennek frekvenciája beállítástól függ. Az elriasztani kívánt állatok a folyamatosan kibocsátott hangjelzés következtében elhagyják az adott területet.
Az infravörös érzékelő automatikusan érzékeli a mozgást, és kb. 7 másodpercig bocsát ki ultrahangot, majd ezután 5 másodpercre inaktív állapotba lép (nem bocsájt ki hangot). Ha a mozgás folytatódik, a kör újraindul.
A legalacsonyabb frekvencia (a legmagasabb beállítás) néhány ember számára esetleg hallható. Ha zavaró, egyszerűen emelje a frekvenciát a gombot alacsonyabb beállítására csavarva.
Fogyasztás: 4 db "D" elemmel működik (2 - 6 hónap, függ az elemtől és az igénybevételtől)
A csomag az elemeket nem tartalmazza!
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.