Gyümölcslégy-muslica csapda Natural Control
  • Gyümölcslégy-muslica csapda Natural Control

Gyümölcslégy-muslica csapda Natural Control

-100% természetes alapanyagokból -Nem káros az ember és környezetére -dizájnos alakítású Végre egy muslica csapda, mely nemcsak hatékony, de rendkívül esztétikus látványt nyújt: rakjuk akár a konyhába, helyezzük akár kertbe, esetleg legyen szó... Részletes leírás
1 454 Ft (nettó: 1 145,1 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

-100% természetes alapanyagokból
-Nem káros az ember és környezetére
-dizájnos alakítású
Végre egy muslica csapda, mely nemcsak hatékony, de rendkívül esztétikus látványt nyújt: rakjuk akár a konyhába, helyezzük akár kertbe, esetleg legyen szó gyümölcstárolóról vagy pincéről. Mindenki számára ismerős a következő helyzet: bármilyen finom, friss vagy üde gyümölcsöt vásárolunk otthonra családunknak vagy akár magunk számára, a kis bosszantó szárnyasok rögtön belepik. A muslicát ezért nevezik népi nyelven eredetileg gyümölcslégynek, mivel bármilyen növényt mely fruktózt tartalmaz, azonnal kiszipolyozza és ellepi.

A SWISSINNO SOLUTIONS muslinca csapdája, kíváló megoldást nyújt, minden gyümölcslégy faj ellen. A megszokott precíz svájci minőség mellett, rendkívül esztétikus látványt nyújt így egy dizájnos megoldással, örökre megszabadulhatunk a gyümölcsök megkeserítőjétől. Ez a muslica csapda könnyen használható, szinte súlytalan, egyszerűen áthelyezhető lakásunkban vagy kertjeinkben egyaránt.A muslinca csapda a következő elven működik, az öblös kialakítású hengerbe öntsünk egy tasak SWISSINNO Natural Control gyümölcslégy - muslica csalétket, mely szagtalan, környezet kímélő ember és állat barát. Ezután helyezzük ki a kívánt pozícióra. A termék kialakításából, színéből és jellegéből fakadóan tökéletesen természetes hatást kelt a muslicák számára, így mágnesként vonzza a gyanútlan áldozatokat. A berebülés és táplálkozás pillanatában, azonnal a nyálkás ragacsos gél áldozatává válik a kíváncsi a kiéhezett portyázó.

Egy tasak tartalma akár 1000 muslicát is könnyen csapdába ejt és minimum egy hónapig bőven kitart. A csapda kiürítése könnyű és kézreálló, kb egy deciliter vízzel kiöblíthető.
Gyártó
Swissinno
Cikkszám
T09875
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Pókfogó The Buzz
6 390 Ft