Ultrahangos kutyariasztó
  • Ultrahangos kutyariasztó

Ultrahangos kutyariasztó

Hatékony ultrahangos hordozható kutyariasztó, mely az emberi fül számára nem hallható. Ideális azoknak, akik ki vannak téve kóbor kutyák, kertből kijutó ebek rendszeres támadásának. Ajánljuk mindazoknak, akik kerékpártúrát terveznek és nem tudhatják azt, hogy az... Részletes leírás
7 939 Ft (nettó: 6 250,8 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Hatékony ultrahangos hordozható kutyariasztó, mely az emberi fül számára nem hallható. Ideális azoknak, akik ki vannak téve kóbor kutyák, kertből kijutó ebek rendszeres támadásának. Ajánljuk mindazoknak, akik kerékpártúrát terveznek és nem tudhatják azt, hogy az út során milyen meglepetésekkel kell szembenézniük. Különösen alkalmassá teszi a SWISSINNO Ultrahangos kutyariasztót erre a feladtra az, hogy gyorsan kézbe kapható, könnyen kezelhető és csuklópánttal van ellátva, akár a karunkon is hordhatjuk illetve a kerékpárra felhelyezve is használhatjuk.

Kinek ajánljuk?

Turistáknak, futóknak, postásoknak, gyermekeknek, időseknek és mindenkinek, aki fél a kutyáktól.

Hatása barátságos, ismerős kutyákra kisebb lehet.

Használata:

Barátságtalan kutyával való találkozáskor a készüléket kapcsoljuk be. Az ON gomb rövid lenyomásával (kb. 2 másodperc) és a kutya irányába fordítással hathatunk az állatra. Mindezt ismételjük meg addig, amíg a kutya el nem megy. Inkább többször egymás után nyomjuk meg a gombot, mint egyszer, de hosszan. A SWISSINNO Ultrahangos kutyariasztót mindig az állat felé irányítsuk!

Hatása:

A kutyák az ultrahangot akár 12 méterről is meghallják, de a leghatékonyabb, ha a készüléket a kutyától 2-5 méterre alkalmazzuk. Az ultrahang hatását befolyásolhatja a távolság, a kutya életkora és idomítása, valamint a kutya korábbi tapasztalatai hasonló készülékekkel.
Gyártó
Swissinno
Cikkszám
T09873
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Bros Légycsapó
94 Ft