Ultrahangos kutyariasztó

T09873
Hatékony ultrahangos hordozható kutyariasztó, mely az emberi fül számára nem hallható. Ideális azoknak, akik ki vannak téve kóbor kutyák, kertből kijutó ebek rendszeres támadásának. Ajánljuk mindazoknak, akik kerékpártúrát terveznek és nem tudhatják azt, hogy az út során milyen meglepetésekkel kell szembenézniük. Különösen alkalmassá teszi a SWI... Részletes leírás
10 517 Ft (nettó: 8 281 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Hatékony ultrahangos hordozható kutyariasztó, mely az emberi fül számára nem hallható. Ideális azoknak, akik ki vannak téve kóbor kutyák, kertből kijutó ebek rendszeres támadásának. Ajánljuk mindazoknak, akik kerékpártúrát terveznek és nem tudhatják azt, hogy az út során milyen meglepetésekkel kell szembenézniük. Különösen alkalmassá teszi a SWISSINNO Ultrahangos kutyariasztót erre a feladtra az, hogy gyorsan kézbe kapható, könnyen kezelhető és csuklópánttal van ellátva, akár a karunkon is hordhatjuk illetve a kerékpárra felhelyezve is használhatjuk.

Kinek ajánljuk?

Turistáknak, futóknak, postásoknak, gyermekeknek, időseknek és mindenkinek, aki fél a kutyáktól.

Hatása barátságos, ismerős kutyákra kisebb lehet.

Használata:

Barátságtalan kutyával való találkozáskor a készüléket kapcsoljuk be. Az ON gomb rövid lenyomásával (kb. 2 másodperc) és a kutya irányába fordítással hathatunk az állatra. Mindezt ismételjük meg addig, amíg a kutya el nem megy. Inkább többször egymás után nyomjuk meg a gombot, mint egyszer, de hosszan. A SWISSINNO Ultrahangos kutyariasztót mindig az állat felé irányítsuk!

Hatása:

A kutyák az ultrahangot akár 12 méterről is meghallják, de a leghatékonyabb, ha a készüléket a kutyától 2-5 méterre alkalmazzuk. Az ultrahang hatását befolyásolhatja a távolság, a kutya életkora és idomítása, valamint a kutya korábbi tapasztalatai hasonló készülékekkel.
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.