Varat 25 parafinos rágcsálóírtó blokk 300 g
  • Varat 25 parafinos rágcsálóírtó blokk 300 g

Varat 25 parafinos rágcsálóírtó blokk 300 g

Felhasználás módja: Készítményt olyan helyen alkalmazzuk, ahol patkányok vagy egerek elıfordulását észleljük. A csalétket a lyukak elé, vagy a rágcsálók vonulási útjaira, karton vagy falapra, illetve rágcsálóirtó dobozba,... Részletes leírás
1 693 Ft (nettó: 1 333,38 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Felhasználás módja:
Készítményt olyan helyen alkalmazzuk, ahol patkányok vagy egerek elıfordulását észleljük. A csalétket a lyukak elé, vagy a rágcsálók vonulási útjaira, karton vagy falapra, illetve rágcsálóirtó dobozba, helyezzük ki. Patkányirtáskor 5-10 db parafinos kockát, egérirtáskor 2-3 db csalétket tegyünk ki egy-egy etetıhelyre. Acsatornahálózat esıvízelnyelıiben a drótra felfőzött csalétket a víz színe felé de a patkányok számára elérhetıenhelyezzük ki. A csatornahálózat tisztító aknáiban ún. csatornaládákba helyezzük el.A kihelyezett csalétket hetente ellenıőrizzük és az elfogyasztott csalétkek pótolását a rágcsálók teljes kiirtásáigfolytassuk. A csalétket lehetőleg védőkesztyőben helyezzük ki, hogy az emberi szag ne riassza el az állatokat. Az esetlegesen elszennyezıdött, megromlott csalétkeket maradéktalanul távolítsuk el és frissel pótoljuk.
Cikkszám
T12365
Súly
0.30 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában