Kampec légy- és szúnyogirtó aerosol 300 ml
  • Kampec légy- és szúnyogirtó aerosol 300 ml

Kampec légy- és szúnyogirtó aerosol 300 ml

A készítmény zárt térben hatékonyan elpusztítja a szúnyogokat, legyeket, darazsakat és más repülő rovarokat. Minden szúnyogriasztó vagy irtó szer, készülék használata előtt gondosan olvassuk el a használati utasítást, és tartsuk be az abban foglaltakat.... Részletes leírás
482 Ft (nettó: 379,22 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges. A jelenlegi járványra való tekintettel a személyes átvétel nem lehetséges.

A készítmény zárt térben hatékonyan elpusztítja a szúnyogokat, legyeket, darazsakat és más repülő rovarokat. Minden szúnyogriasztó vagy irtó szer, készülék használata előtt gondosan olvassuk el a használati utasítást, és tartsuk be az abban foglaltakat. Vigyázzunk, hogy szembe vagy nyálkahártyára ne kerüljenek. Használatuk után meleg szappanos vízzel mossunk kezet.
Cikkszám
T11051
Súly
0.30 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában