Darázsirtó hab Schopf 300 ml
  • Darázsirtó hab Schopf 300 ml

Darázsirtó hab Schopf 300 ml

A darázsirtó habaeroszol sokkal hatékonyabb, mint a normál hatású készítmények. A hab elzárja a darázsfészek bejáratát, így megakadályozza a darazsak mozgását. Biztonságos és azonnali hatású. Használati utasítás: Óvatosan alkalmazzuk! A kezelésre a kora... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A darázsirtó habaeroszol sokkal hatékonyabb, mint a normál hatású készítmények. A hab elzárja a darázsfészek bejáratát, így megakadályozza a darazsak mozgását. Biztonságos és azonnali hatású.

Használati utasítás: Óvatosan alkalmazzuk! A kezelésre a kora reggeli vagy a sötétedés utáni időpont a legalkalmasabb, mivel ilyenkor tartózkodik a legtöbb darázs a fészekben. Az aeroszol palack védőkupakjának eltávolítását követően a palackon található, kb15 cm-es vékony műanyag toldalékot illesszük a szórófejhez.
- amennyiben a fészek nem látható, de a bemeneti nyílás hozzáférhető: A darázsfészek bejáratán keresztül juttassunk habot a fészek belsejébe. A műveletet addig folytassuk amíg a hab a fészket teljesen kitölti és el nem zárja a kijáratot is.
- amennyiben a fészek látható: A habot lehetőleg hátszélben, 2-3 méteres távolságból juttassuk a darázsfészek külső felületére. A műveletet addig folytassuk, amíg a hab a fészket egyenletesen be nem borítja. A darázsfészket nem szabad közvetlenül a készítmény alkalmazása után eltávolítani, mert a fészken kívül tartózkodó darazsak a következő néhány órában vissza térhetnek. A készítmény a kezelt felületen több órán keresztül kifejti ölőhatását, így a kezelés után a fészekbe vissza térő egye3dek is elpusztulnak.
Gyártó
Schopf Ecoline
Cikkszám
T09379
Súly
0.30 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában