Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum 0,35 kg
  • Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum 0,35 kg

Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum 0,35 kg

Hatóanyag: 0,005% brodifakum Forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú irtószer Tartalma: 0,35 kg (2×175 g) műanyag tálcában Felhasználható: patkányok (Rattus norvegicus) és egerek (Mus musculus) irtására. Előnyei: a Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Hatóanyag: 0,005% brodifakum
Forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú irtószer
Tartalma: 0,35 kg (2×175 g) műanyag tálcában

Felhasználható: patkányok (Rattus norvegicus) és egerek (Mus musculus) irtására.

Előnyei: a Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum egy olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadást-gátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A brodifakum késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér könnyen elpusztítható. Alkalmazása különösen olyan helyeken ajánlott, ahol a rágcsálók egyébként is sok táplálékot találnak. A készítmény egy rendkívül keserű anyagot - denatónium benzoátot - tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlenszerű emberi fogyasztást. Az aromaáteresztő fóliával fedett műanyag tálca megvéd az irtószerrel történő érintkezéstől, lehetővé teszi a könnyű kihelyezést és az aroma szabad áramlását. A rágcsálók általi fogyasztás könnyen figyelemmel kísérhető. Használja a tálcákat felbontás nélkül!

Használati utasítás:
A Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátumot tartalmazó tálcákat -az aromaáteresztő fólia felbontása nélkül- helyezze a patkányok és egerek által látogatott helyekre, feltételezett búvóhelyeik közelébe. A rágcsálóirtó szer kihelyezésének legjobb módja, ha a rágcsálók járatainak közelében, eldugott, sötét helyeken etetőhelyeket létesít. Zárható helyiségben a tálcák önállóan is kihelyezhetők a tárgyak mögé.
Gyártó
Bábolna
Cikkszám
T08507
Súly
0.40 kg
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen
Biztonságtecnikai Adatlap
KILRAT-Plus-ragcsaloirto-pep.pdf (pdf fileformat, 60.73k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Bros Karbid 1 kg
2 444 Ft