Protect hangyacsali combi 3db
  • Protect hangyacsali combi 3db

Protect hangyacsali combi 3db

PROTECT® Combi hangyairtó csalétek Felhasználható: Kerti hangyák irtására. A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyeket a hangyák kedvelnek. A szer egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít... Részletes leírás
1 105 Ft (nettó: 870,46 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

PROTECT® Combi hangyairtó csalétek

Felhasználható:

Kerti hangyák irtására. A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyeket a hangyák kedvelnek. A szer egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít megakadályozni, hogy az emberek és a háziállatok véletlen-szerűen fogyasszanak a termékből.

Használati utasítás:

A csalétket tartalmazó mű-anyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztó-korongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!

A tartós hatás érdekében célszerű a csalétek állomást hosszabb ideig egy helyen használni. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a PROTECT® fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.

Figyelmeztetés:

Gyermekek által hozzá nem férhető helyen, élelmiszerektől, gyógyszerektől elkülönítve kell tárolni! Használat után szappanos vízzel kezet kell mosni. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik. Esetleges mérgeződéskor vagy annak gyanúja esetén orvoshoz kell fordulni! A csomagoló anyag és a szer esetleges maradéka a háztartási szemétbe tehető. R 52 Ártalmas a vízi szervezetekre. S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S 29 Csatornába engedni nem szabad.
Gyártó
Bábolna
Cikkszám
T08034
Súly
0.20 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
PROTECT-COMBI-hangyairto-csaletekf82a.pdf (pdf fileformat, 38.15k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában