Szuper D csigaölő szer 1kg
  • Szuper D csigaölő szer 1kg

Szuper D csigaölő szer 1kg

Meztelen csigák elleni védekezésre használható gyümölcs-, zöldség és dísznövény kultúrában, üvegházakban, fóliasátrakban, illetve szabadföldi termesztésben.A 6 % metaldehid hatóanyagú szer kiválóan alkalmazható meztelen csigák elleni védekezésre földieper,... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Meztelen csigák elleni védekezésre használható gyümölcs-, zöldség és dísznövény kultúrában, üvegházakban, fóliasátrakban, illetve szabadföldi termesztésben.A 6 % metaldehid hatóanyagú szer kiválóan alkalmazható meztelen csigák elleni védekezésre földieper, zöldség (kivéve leveles) és dísznövénykultúrában, üvegházakban, fóliasátrakban, illetve szabadföldi termesztésben egyaránt.
A szabadforgalmú szer előnye, hogy szórható, illetve esőálló.

A SZUPER-D csigaölő szer használatát az idei, esős időjárás indokolttá teheti minden egyes kultúrában.

Használati utasítás:
A fertőzés kezdetén egyenletesen szórjuk ki a csalétket a talajra. Lehetőség szerint csak délután alkalmazzuk, mivel a csigák sötétedés után hagyják el rejtekhelyüket. A szer hatása a csigáktól való vízelvonáson alapszik, ezért alkalmazása száraz időjárási viszonyok között hatásosabb.
Felhasználási területek és mennyiségek:
Zöldségesben, gyümölcsösben (epres), dísznövénykertben (szabadföldi és üvegházi) 0,6 g/m2 (6 kg/ha). Tenyészidőben maximum két alkalommal alkalmazható.
Nem használható leveles zöldségek kezelésére, illetve olyan zöldségkultúrában, ahol a levelek között a granulátum fennakadhat (zöldhagyma, petrezselyem, sóska, spenót, saláta, káposzta, stb). ezeknél a kultúráknál a granulátumot a földre sávokban vagy kupacokban kell kihelyezni.
Cikkszám
T07570
Súly
1.00 kg
ADR besorolás
Nem ADR köteles
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Zöldség
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
SUPER-D-Csigaol-szer.doc (doc fileformat, 51.5k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában