Stix hangyairtó csalétek 2x10 g
  • Stix hangyairtó csalétek 2x10 g

Stix hangyairtó csalétek 2x10 g

Használati utasítás: A műanyag doboz oldalán lévő három nyelvet törjük le, hogy a hangyák a csalétekhez juthassanak. A dobozt a hangyák vonulási útvonalába, lehetőleg a fészkük közelébe helyezzük el. A csalétekből fogyasztó hangyák részben elpusztulnak, részben... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Használati utasítás: A műanyag doboz oldalán lévő három nyelvet törjük le, hogy a hangyák a csalétekhez juthassanak. A dobozt a hangyák vonulási útvonalába, lehetőleg a fészkük közelébe helyezzük el. A csalétekből fogyasztó hangyák részben elpusztulnak, részben a fészekbe hordják, az ott tartózkodókat ezzel táplálják, így a hangyaboly kihal. A dobozt a hangyák eltűnése után még több napig ne távolítsuk el. A feleslegesé vált csalétek a szemétbe kidobható. A készítmény használata után bő, meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Úgy helyezzük ki, hogy gyermekek és háziállatok ne férhessenek hozzá. 10g gél/doboz III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Felhasználható: Zárt térben és teraszokon előforduló hangyák elpusztításához Hatóanyaga: 0,1% bifentrin Gyártja: Víkem-Kwizda (Marly le Roi, Franciaország) Forgalomba hozza: Magyar Kwizda Kft., 1027 Budapest Medve u. 24 Engedély száma: OTH 2600/2005 Eltarthatóság: Eredeti zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számított 2 évig használható fel.(gyártási idő a dobozon fel van tüntetve)
Gyártó
Kwizda
Cikkszám
T07025
Súly
0.10 kg
ADR besorolás
Nem Adr köteles
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Stix-hangyairto-csaletek.pdf (pdf fileformat, 197.04k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Barkóczy Katalin

Cserepes növények beöntözése Stix oldattal árt-e a növényeknek?

#45450

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Bros Karbid 500 g
1 410 Ft