Peridox csigariasztó 0,2 l

Gyártó:Dan Fresh Kft. Forgalmazási kategória: III Cikkszám: T11535
Peridox csigariasztó 0,2 l

PERIDOX Csiga Riasztó 200ml vízoldható koncentrátum A termék természetes anyagokat tartalmaz, nem megöli, hanem távol tartja a csiga kártevőket a kezelt felülettől. Kisgyermekek, háziállatok, madarak, sünik számára nem veszélyes készítmény. Hatásos a meztelen csigák - még a spanyol meztelen csiga ellen is! Használata: A flakon tartalmát keverje el 2l vízben, majd kézi szórófejes flakonnal, vagy kézi permetezvel juttassa ki a megvédendő területre! Pl. az ágyások szélét alaposan permetezze le! A kezelést...

Bruttó 951 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

  • Leírás
  • Adatlap
  • Képek
  • Vélemények
  • Kérdés-válasz

PERIDOX Csiga Riasztó 200ml vízoldható koncentrátum
A termék természetes anyagokat tartalmaz, nem megöli, hanem távol tartja a csiga kártevőket a kezelt felülettől. Kisgyermekek, háziállatok, madarak, sünik számára nem veszélyes készítmény. Hatásos a meztelen csigák - még a spanyol meztelen csiga ellen is!

Használata:
A flakon tartalmát keverje el 2l vízben, majd kézi szórófejes flakonnal, vagy kézi permetezvel juttassa ki a megvédendő területre! Pl. az ágyások szélét alaposan permetezze le! A kezelést 1-2 hetente ismételje meg, amíg észleli a csigák jelenlétét!

Komposzt csigamentesítése:
A flakon tartalmát keverjük el 20-25l vízben! A komposzot beöntözhetjük vele. Komposzt kiterítése előtt a feloldott Peridox Csiga Riasztó Szerbe áztassuk be a komposztot, ezzel megelőzzük a komposztban esetlegesen megbúvó csigákat. Nem fertőzzük meg kertünket, veteményesünket.

Hatóanyaga: Kálcium-nitrát 10%, Gyógynövény hatóanyagok 1%

Adagolása házikertekben:
200ml szert öntsön 10l vízhez.

Használata:
A feloldott koncentrátumot permetezze ki a kezelendő területre, talajra, gyepre, lombozatra! A készítmény 1-3 hétig hat a csigák ellen.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap

Forgalmi kategória: III. (szabadforgalmú)

Gyártó: Dan Fresh Kft.
Kategória: Irtószer
Tömeg: 0,20 kg
Forgalmazási kategória III
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Akciós, leg-leg termékek

  • Akciósak
  • Legnépszerűbbek
  • Legújabbak
  • Legutóbb véleményezett