Gombakomposzt

Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés
 1. KIS LAJOS

  2darabb zsakos champion komposz gombat szeretnek rendelni aki tud ertesitsen email cimemen kis lajos89@yahoo.com tel0742846531

 2. KIS LAJOS

  2 darabb zsakos komposzt szeretnek megrendelni tudna valaki segiteni

 3. MZsolt

  Champion Gomba komposztot vennék, nagy tételben. Ha valaki tud ebben segíteni az kérem hívjon.
  30 388 9161

 4. Pásztor Emília

  Letermett gombakomposztot vennék, ha lehet szeptemberi szállítással. Dunaföldvár 100 km-es körzetében.
  30 207 0057

 5. Lorand

  sziasztok....valaki egy arat tudna mondani mennyibe kerul 1 zsakkal?
  elore is koszonom.

 6. Reisch Zoltán

  Üdvözlöm.
  Érdeklődni szeretnék,hogy pontosan hol lehetne venni a még termő zsákokból.
  Pécsi lakos vagyok tehát nem lenne messze.
  Esetleg egy elérhetőset megadna, megköszönném.
  fz400r@freemail.hu
  Tisztelettel:Reisch Zoltán.

 7. cccccsilla

  Még termő gombakomposzt eladó!

  A zsákok átmérője: 50 cm

  A zsákok értékesítése 2 hetes ciklusban történik, 400 Ft / db egységáron. A mellékelt termesztési segédlet betartása esetén zsákonként 2 kg átlagtermés várható. A zsákokat Pécsudvardról lehet elvinni.

  Termesztési segédlet:
  A zsákok elhelyezése magas páratartalmú helységben javasolt (pld.: pince). Ideális termesztési hőmérséklet: 16C°. Fényt nem igényel. A termőtalaj nedvesen tartására kell csak odafigyelni, 4-5 naponként kell enyhén megöntözni, de vigyázni kell, hogy ne legyen sáros, vagyis nem szabad túl locsolni!

  Ugyanitt letermett gombakomposzt is rendelhető 100 Ft-os darabáron!

  thumb
 8. Szakács Zoltán

  Letermet laskagomba komposztunk van eladó BAZ megyében. Tel: 30/265 8862

 9. Pap Edina

  http://www.agria.hu/acreklam/korgomba/index.html

 10. Imre Beáta

  Gombaszaporító anyagot és komposztot keresek Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén vagy Hajdú-Bihar megye területén. Kérem tájékoztassanak arról, hogy hol szerezhetem be.

 11. Pap Edina

  http://www.biofungi.hu/display.php?id=45

 12. szabó zsolt

  Letermett gombakomposztot keresek Bp-en v. környékén kertem javításához.
  Ha tudnak ebben,kérem segítsenek
  köszönettel
  szabó

 13. Pap Edina Szaktanácsadó

  A letermett gombakomposztban is lehetnek micéliumok, és ha az időjárás elég csapadékos és meleg, valamint rendszeres az öntözés, akkor lehet, hogy előjön a gomba, egészen addig, amíg van számára korhadó tápanyag. Egy idő után el fog tűnni. Ha gombakomposztot be tud szerezni, akkor beleforgathatja a talajba. Jó a síma tőzeg is talajlazításra, ami viszont elvileg steril, így gyommag sincs benne. A füvesítést ne siesse el, az időjárás függvényében április végén, május elején végezze el. Addig azonban a gyomokat folyamatosan irtani kell, mert a tavasszal vetett fű legnagyobb ellensége a gyom. Ha tarackok is vannak a talajban (hosszú, fehér gyökerek), akkor azt most, a beszántás során kézzel távolítsa el. Tavaszi vetéshez nagyon aljánlatos Scotts gyepstartert használni közvetlenül a vetés előtt kiszórva.

 14. Vincze Tamás

  Tisztelt Szerkesztő!

  Tavaszi füvesítés előtt állok, kertem talaja azonban meglehetősen kötött /illetve esőzést követően szinte járhatatlan, míg tartósabb aszályos időjárás esetén több cm-es repedésekkel teli/. Ugyanakkor az örökzöldek és más fák csodálatosan növekednek.
  Füvesítés esetén állítólag mindenképp célszerű a talajlazítás, amit egy ismerős véleménye szerint könnyen és viszonylag kis beruházással elérhetek gombakomposzt szétszórásával 4 -5 cm-es rétegben. Mindezt ősszel, a téli havazás és fagy előtt ajánlja. Érdeklődésemre valóban szinte költség nélkül beszerezhető, azonban nem szeretnék jövő nyáron a kertben gombázni.
  Amennyiben Ön is tanácsolja ezt a módszert, kérem tájékoztasson, hogy szükséges-e tavasszal ezt a réteget a felső talajréteggel összerotálni, illetve mire kell még figyelnem.
  Segítségét előre is köszönve, tisztelettel

  Vincze Tamás