Plantella műtrágya dísznövényekre 1 kg
  • Plantella műtrágya dísznövényekre 1 kg

Plantella műtrágya dísznövényekre 1 kg

Plantella speciális műtrágya disznövényekre Ásványi alapú speciális trágya dísznövényekhez, elősegíti az egészséges növekedést, a virágzást és a gazdagabb termés kialakulását. Előnyök: ásványi alapú speciális trágya – gyors és célzott trágyázás,... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Plantella speciális műtrágya disznövényekre
Ásványi alapú speciális trágya dísznövényekhez, elősegíti az egészséges növekedést, a virágzást és a gazdagabb termés kialakulását.

Előnyök:

ásványi alapú speciális trágya – gyors és célzott trágyázás, egyszerű adagolás,
1 kg 200 literhez elegendő,
vízben oldódó kristályok, a gyors hatás érdekében,
takarékos használat,
tartalmazza a nitrogén-foszfor-kálium-alapú főbb tápanyagokat és a szükséges mikroelemeket.

Leírás:
A Plantella vízben oldódó speciális trágya ideális díszbokrokhoz, díszfákhoz és más kültéri dísznövényekhez, sövényekhez, sírkerti növényekhez, de használható ablakban és balkonon nevelt növényekhez is. A trágya vízben oldódó kristályok formájában kerül forgalomban, ezért gyorsan hat, a használata igen egyszerű. Kedvező hatással van a növényre: elősegíti a növekedést, a virágzást, és kedvezően befolyásolja a termőképességet.

Csomagolás:
1 kg

Használat:
10 liter tápoldat elkészítésére 50 g trágyára van szüksége. Ezzel a tápoldattal locsolja a növényeket a növekedés időszakában, 2 literrel négyzetméterenként. A mellékelt mércével, a tetejéig töltve, éppen 50 g-ot lehet kimérni.

A díszbokrokat, a díszfákat és a sövényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 5 literrel kell megtrágyázni négyzetméterenként; a virágzó bokrokat minden 2-3. hétben, májustól júniusig, 5 literrel négyzetméterenként; az ablakban és balkonon nevelt növényeket minden 8-14. napon, júniustól szeptemberig 2 literrel a virágláda métereként, az egyéb virágládában nevelt növényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 4-5 literrel négyzetméterenként.
Gyártó
Unichem
Cikkszám
T12360
Súly
1.00 kg
Szobanövény
igen
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában