Substral Osmocote tabletta szobanövényekhez  25 db-os
  • Substral Osmocote tabletta szobanövényekhez  25 db-os

Substral Osmocote tabletta szobanövényekhez 25 db-os

Értékes Osmocote® hosszú hatású műtrágya mikroelemekkel 1 trágyázás 6 hónapon keresztül hat Szabályozott tápanyagleadás a szobanövényeknek túl- vagy aluladagolás veszélye nélkül NPK 15:10:12 + 2MgO + mikroelemek Praktikus tabletta Osmocote® gyöngyökből. Hosszú... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Értékes Osmocote® hosszú hatású műtrágya mikroelemekkel 1 trágyázás 6 hónapon keresztül hat Szabályozott tápanyagleadás a szobanövényeknek túl- vagy aluladagolás veszélye nélkül NPK 15:10:12 + 2MgO + mikroelemek Praktikus tabletta Osmocote® gyöngyökből. Hosszú hatás, 6 hónapra elegendő tápanyagot juttat növényünk talajába. Az összes szobanövényhez alkalmazható, cserépben vagy ládában. Nem lehet túl- vagy aluladagolni a szabályozott tápanyagleadásnak köszönhetően. Alacsony klórtartalmú. Fiatal növényekhez is. Egyszerű adagolás és optimális tápanyagellátás az egész szezonban. Visszazárható csomagolásban. Adagolás: A cserép méretétől függően szúrjon a növény talajába 1-5 tablettát.
Gyártó
ICL
Cikkszám
T06249
Súly
0.12 kg
ADR besorolás
Nem ADR köteles
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Csipike01
máj 11, 2012
5
(5/5
Nagy ötlet!! jó csatlakozás, ég az analfabéta is meg tudja csinálni. Ha nem tolod be ütközésig rendesen a csövet, tud meglepetéseket okozni!
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában