NatureUp! Függőleges öntözőrendszer vízcsapra

T12058
GARDENA NatureUp! függőleges öntözőrendszer vízcsapra Azonnal használatra kész A GARDENA NatureUp! függőleges öntözőrendszer vízcsapra mindent tartalmaz, ami a függőleges ültetők problémamentes és víztakarékos öntözéshez szükséges. A készlet automata módon irányítható a GARDENA öntözőkomputerrel (amely nem a készlet része). Rugalmas és egysze... Részletes leírás
13 569 Ft (nettó: 10 684 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
GARDENA NatureUp! függőleges öntözőrendszer vízcsapra


Azonnal használatra kész
A GARDENA NatureUp! függőleges öntözőrendszer vízcsapra mindent tartalmaz, ami a függőleges ültetők problémamentes és víztakarékos öntözéshez szükséges. A készlet automata módon irányítható a GARDENA öntözőkomputerrel (amely nem a készlet része).

Rugalmas és egyszerű kezelhetőség
Az egyszerű csatlakoztatási technológiával könnyű az öntözőrendszert összeállítani és átalakítani, valamint tartósan szoros csatlakozást létrehozni.

Víztakarékos öntözés
Az egy növényre jutó vízmennyiség pontosan megszabható csepegtető öntözéssel. Így lesz az öntözés gazdaságos és a szükségleteknek megfelelő.

Termékleírás
Akár 9 függőleges ültető öntözéséhez vízcsapról
A GARDENA NatureUp! függőleges öntözőrendszer vízcsapra mindent tartalmaz, ami a problémamentes és víztakarékos öntözéshez szükséges (akár 9 függőleges ültetőhöz). A nyomáscsökkentő Alapelem adapterrel csatlakoztatható a vízcsaphoz. Az ültetők pontos öntözéséről a vékony csepegtetőcsövek gondoskodnak az elosztócső-rendszeren keresztül.
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.