Classic fali tömlőtartó

T11996
Tömlővezető orsóval A GARDENA 60 fali tömlőtartó tömlővezető orsóval jelentősen megkönnyíti a kerti tömlő tárolását. A tömlő le- és felcsévélését a tömlővezető orsó teszi kényelmessé, amely külön felszerelhető a falra, akár a sarokra is - ahol Önnek jobban megfelel. A tömlővezető gondoskodik a tömlő egyenletes és rendezett felcsévéléséről. A töm... Részletes leírás
21 820 Ft (nettó: 17 181 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Tömlővezető orsóval
A GARDENA 60 fali tömlőtartó tömlővezető orsóval jelentősen megkönnyíti a kerti tömlő tárolását. A tömlő le- és felcsévélését a tömlővezető orsó teszi kényelmessé, amely külön felszerelhető a falra, akár a sarokra is - ahol Önnek jobban megfelel. A tömlővezető gondoskodik a tömlő egyenletes és rendezett felcsévéléséről. A tömlőtartót stabil, hosszú élettartamú fémtartó rögzíti a falon. A víz leállítása után a tömlőtartót le is veheti, és beépített hordozófogantyújának köszönhetően kényelmesen szállíthatja. A szögben álló csatlakozó csőcsonk meggátolja a tömlő megtörését, és mindig teljes vízátfolyást biztosít. A tömlőtartóra 60 méter 13 mm-es (1/2"), 50 méter 15 mm-es (5/8") vagy 35 méter 19 mm-es (3/4") tömlő csévélhető fel. A GARDENA Classic tömlőtartóhoz mindig mellékelünk csapelemeket. Ha azonban nagyobb vízátfolyást szeretne, a tömlőtartó a Profi rendszerű csapelem (cikkszám: 2801) segítségével egyszerűen átszerelhető GARDENA Profi rendszerre. Használat után ráhúzhatja a tömlőt a fogantyún lévő csepegésgátlóra. Ezzel megakadályozza a tömlőben maradt víz kifolyását, így az nem vész kárba. Az egyszerűbb öntözéshez.

Könnyű fel- és lecsévélés
A tömlővezetőnek köszönhetően a fel- és lecsévélés is kényelmes művelet. A vezető lecsévéléskor a kívánt irányban tartja a tömlőt, felcsévéléskor pedig gondoskodik róla, hogy a tömlő rendezetten és könnyen tekeredjen a dobra. A tömlővezető külön szerelhető fel a falra vagy a ház sarkára.

A víz nem folyik ki
A víz elzárása után csatlakoztathatja a tömlőt a beépített utáncsepegés-gátlóhoz. Így szállításkor vagy használat után nem folyik ki és nem vész kárba a víz.
A GARDENA fali tömlőtartóhoz mindig mellékelünk csapelemeket. Csak tömlőről kell gondoskodnia, és öntözhet is!
A tömlőtartót a falra szerelve, hátkímélő, álló helyzetben csévélheti a tömlőt.
Mivel a tömlődob belsejében szögben álló tömlőcsatlakozó található, a tömlő nem törik meg, és a víz mindig akadálytalanul folyhat.
Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.