Polyversum WP 5 g
  • Polyversum WP 5 g

Polyversum WP 5 g

Előírt növényvédelmi technológia: Repcében, mustárban és olajretekben a készítményt csírakori betegségek ellen nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére. A vegetációs időszakban legfeljebb három alkalommal lehet kijuttatni. Az őszi időszakban... Részletes leírás
1 971 Ft (nettó: 1 552,06 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Előírt növényvédelmi technológia:
Repcében, mustárban és olajretekben a készítményt csírakori betegségek ellen nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére.
A vegetációs időszakban legfeljebb három alkalommal lehet kijuttatni. Az őszi időszakban 4-8 leveles állapotban kell elvégezni a kezelést, amelynek célja az őszi kórokozók fertőzésének csökkentése. Tavasszal a szárbainduláskori kezelés a fómás és a fehérpenészes fertőzés ellen hat. A virágzáskori kijuttatás az alternáriás becőfoltosság ellen hatásos.
Uborkában a készítményt csírakori betegségek ellen száraz (kisebb magmennyiség) vagy nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére. A későbbiekben legfeljebb három alkalommal lehet kijuttatni, beöntözéssel.
Kalászosokban levél és kalászbetegségek ellen 3 alkalommal használható fel a készítmény az első tünetek megjelenése előtt. Amennyiben a fertőzési viszonyok indokolják az első kijuttatás ősszel levélfejlődés idején elvégezhető. Tavasszal a 2-3 szárcsomós állapotban elvégzett kezelés a levélbetegségek, míg a kalászhányás-virágzás időszakában történő permetezés a kalászfuzáriózis ellen nyújt védelmet.
Hajtatott paradicsomban csírakori betegségek ellen a készítményt száraz (kisebb magmennyiség) vagy nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére. Szintén csírakori betegségek, valamint fehérpenészes tőrothadás ellen kiültetés előtt célszerű a palánták gyökerének beáztatása a készítményből készült szuszpenzióban. A kiültetés után beöntözéssel javasolt védekezni.
Szamócában fitoftórás gyökérpusztulás ellen közvetlenül kiültetése előtt javasolt a palánták gyökerének beáztatása a készítményből készült szuszpenzióba. Kiültetést követően a betegség ellen az ágyások talajának beöntözésével védekezhetünk. Levélfoltosságok ellen, az indanövekedés kezdetétól, fertőzési viszonyoktól függően egy vagy két alkalommal célszerű állománypermetezést végezni.
Káposztafélékben csírakori betegségek ellen a készítményt száraz (kisebb magmennyiség) vagy nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére. Kiültetés előtt a palánták gyökerét ajánlott beáztatni a készítményből készült szuszpenzióba. Peronoszpóra és alternáriás betegség ellen már a palántaneveléskor javasolt megkezdeni az állománypermetezést. A kiültetést követően, legfeljebb 4 leveles állapotig, párás csapadékos időben javasolt a permetezést egyszer megismételni.
Gyökérzöldségekben (sárgarépa, petrezselyem, zeller, pasztinák) csírakori betegségek ellen a készítményt száraz (kisebb magmennyiség) vagy nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére.
Sárgarépában és gumó előállítás céljából termesztett zellerben a levélfoltosságok ellen a szabadföldi védekezéseket 3-4 lombleveles állapotban javasolt megkezdeni, majd szükség szerint 3-4 alkalommal megismételni. Gumós zellerben már a palántanevelés időszakában célszerű megkezdeni az állománypermetezést.
Pázsitokban és gyepekben csírakori betegségek ellen a készítményt száraz (kisebb magmennyiség) vagy nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére. A készítményt vegetációban a beállt gyepre permetezés vagy beöntözés formájában lehet kijuttatni. A védekezéseket legalább 10 0 C hőmérséklet felett kell elvégezni. Tavasszal 2 kijuttatás javasolt 1 hónapos időközzel, golfpályák esetén 3 vagy több kezelésre lehet szükség 14 napos fordulóval. Ősszel és nyáron a kezelést 1-1 alkalommal javasolt elvégezni, golfpályákon szintén 2 vagy több kezelésre lehet szükség.
Erdészeti és dísznövény csemetekertekben csírakori betegségek ellen a készítményt száraz (kisebb magmennyiség) vagy nedves csávázással lehet felvinni a vetőmagok felületére. A gyökereket illetve a gyökérnyaki részt fertőző kórokozók ellen kiültetés előtt javasolt a csemeték gyökerének beáztatása a készítmény oldatában. Kiültetést követően a növényvédő szert gombás betegségek ellen beöntözés (fehérpenész) vagy permetezés formájában javasolt kijuttatni fertőzési veszélyhelyzettől függően 7-14 napos időközzel.
Hatásmechanizmus: Mikroorganizmust tartalmazó készítmény.
A dózisokat a melléklet engedélyokiratok tartalmazzák a dokumentumok menüpont alatt!
Gyártó
Biopreparáty, spol. s.r.o
Cikkszám
T11096
Súly
0.01 kg
Raktáron
1-10 db
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Bio
igen
Pázsit
igen
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Értékesítési alapegység
db
FVM Engedély Okírat
Polyversum-Engedelyokirat-1-resz.pdf (pdf fileformat, 2.15M)
FVM Engedély Okírat
Polyversum-Engedelyokirat-2-resz.pdf (pdf fileformat, 2.67M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Manzate 75 DF 20g
357 Ft
Lieto 100g
Champion WG 20 g
441 Ft
VitiSan SP 100 g
1 746 Ft
Cuproxat FW 5 l
21 650 Ft
Chorus 50 WG 4,5 g
441 Ft
Infinito 1l
12 826 Ft
Bravo 500  1 l
Cantus WG 1 kg
46 685 Ft
Cuproxat FW 0.2 l
2 002 Ft
Falcon 460 EC 1 l
Mirage 45 EC 5 l
Thiovit Jet 0.25 kg
1 223 Ft