Talentum 20 EW 1 l
  • Talentum 20 EW 1 l

Talentum 20 EW 1 l

A miklobutanil a triazolok (FRAC G) közé tartozik. A vegyszer a növényfelületre jutás helyén a kezelést követően gyorsan felszívódik, szisztemikus (felszívódó) hatású. A gomba továbbszaporodásához szükséges ergoszterol bioszintézist gátolja, aminek hiányában a... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges. A jelenlegi járványra való tekintettel a személyes átvétel nem lehetséges.

A miklobutanil a triazolok (FRAC G) közé tartozik. A vegyszer a növényfelületre jutás helyén a kezelést követően gyorsan felszívódik, szisztemikus (felszívódó) hatású. A gomba továbbszaporodásához szükséges ergoszterol bioszintézist gátolja, aminek hiányában a gomba elpusztul. 8-10 napos preventív és 72 órás kuratív hatással rendelkezik.
A növényvédő szereket mindig biztonságosan és felelősségteljesen használja! A készítmény felhasználása előtt olvassa el és kövesse a termék csomagolásán lévő címke felhasználási utasításait valamint az engedélyokiratban szereplő előírásokat!

Felhasználható: alma, körte, cseresznye, meggy, szőlő, uborka, cukkini, paprika, paradicsom, padlizsán, szamóca, ribiszke, dísznövény kultúrákban, varasodás, lisztharmat, monília, feketerothadás, rozsda ellen 0,15-0,45 l/ha
Gyártó
Dow Agrosciences
Cikkszám
T11048
Súly
1.00 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
2
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Lovász Gergely

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Talentum 20 EW 1 l vegyszert milyen hígításban kell alkalmazni? Az 1 literhez mennyi víz kell?

Köszönöm, üdvözlettel:

Lovász Gergely

#45842

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Infinito 1l
10 088 Ft
Amistar Top 0,25 l
8 934 Ft
Bumper 25 EC 3ml
Champion WG 20 g
380 Ft
Proplant 1 l
20 799 Ft
Systhane 20 EW 1 l
20 625 Ft
Cuproxat FW 20 l
69 852 Ft
Bumper 25 EC 0.1 l