Infinito 1l
  • Infinito 1l

Infinito 1l

Gombaölő permetezőszer burgonya és zöldségfélék védelmére Hatóanyaga: 625 g/l propamokarb-hidroklorid 62,5 g/l fluopikolid Forgalmazási kategória: II. Ez az szisztemikus gombaölő szer a peronoszpórafélék széles köre ellen alkalmazható zöldségfélékben. A... Részletes leírás
11 556 Ft (nettó: 9 099,36 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Gombaölő permetezőszer burgonya és zöldségfélék védelmére

Hatóanyaga:
625 g/l propamokarb-hidroklorid
62,5 g/l fluopikolid
Forgalmazási kategória: II.
Ez az szisztemikus gombaölő szer a peronoszpórafélék széles köre ellen alkalmazható zöldségfélékben. A készítmény egy „beépített” rezisztencia megelőző mechanizmussal rendelkezik, aminek alapja a két hatóanyag erősen eltérő hatásmódja.
A fluopikolida gomba sejthártyák szilárdító fehérjehálózatát roncsolja, míg a propamokarb a foszfolipidek és a zsírsavak szintézisének gátlásán keresztül a gomba sejtfalak kialakulását akadályozza meg. A propamokarb ideális partner, hiszen több mint 30 éve használjuk a rezisztencia kialakulása nélkül.


Javasolt technológia:

Burgonyában fitoftóra ellen előrejelzésre alapozott preventív védekezést végezzünk. Az első permetezést a sztóló megjelenésekor (első sztóló 5 cm, a lomblevelek kifejlődtek) végezzük. A kezeléseket a fertőzési nyomás függvényében 7-10 naponként ismételjük meg, egy vegetációban maximum 4 alkalommal. Alacsony dózis (1,2 l/ha) alkalmazásakor, valamint erős fertőzési nyomásnál a permetezési forduló 5 nap legyen.
Fejeskáposztában, kelbimbóban és karfiolban peronoszpóra ellen szintén előrejelzésre alapozva kezdjük meg a védekezést. Amennyiben előrejelzési adatok nem állnak rendelkezésre, akkor menetrendszerűen a fejesedés, ill. a karfiol fejformálódásának kezdetétől a fejesedés végéig védekezhetünk 10 napoként, de egy vegetációs időben legfeljebb 3 alkalommal.
Uborka peronoszpóra ellen előrejelzési adatokra támaszkodva kezdjünk védekezni. Előrejelzési adatok hiányában az uborka első oldalhajtásának megjelenésekor kezdjük el a permetezéseket megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor. A kezeléseket 7 napos permetezési fordulóban, egy vegetációban maximum 3 alkalommal végezzük. Salátában peronoszpóra ellen megelőző jelleggel kell védekezni, a kezlést a fertőzési nyomástól függően 7-10 napos permetezési fodulóval végezzük. A készítmény salátában egy szezonban maximum 3 alkalommal használható.Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:
uborka: 3 nap
burgonya és fejessaláta: 7 nap
fejekáposzta, kelbimbó és karfiol: 14 nap

Eltarthatóság:
Száraz, hűvös, fagymentes helyen szabályos növényvédő szer raktárban, zárt eredeti csomagolásban 3 év.

A felhasználás során tartsa be a címkén és a termék engedélyokiratában szereplő előírásokat!
Gyártó
Bayer Cropsience
Cikkszám
T09012
Súly
1.00 kg
Növényvédőszer forgalmazási kategória
2
Zöldség
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
msdsInfinito.pdf (pdf fileformat, 76.45k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Aliette 80 WP 15 g-2
Bravo 500  1 l
Champion WG 0,15 kg
1 618 Ft
Systhane 20 EW 1 l
21 864 Ft
Bumper 25 EC 1 l
Proplant 1 l
23 671 Ft
Previcur Energy 1 l
31 381 Ft
Teldor 500 SC 1 l
38 041 Ft
Folicur Solo 1 l
17 735 Ft