Dithane DG NeoTec 0,25 kg
  • Dithane DG NeoTec 0,25 kg

Dithane DG NeoTec 0,25 kg

75% mankoceb hatóanyagot tartalmazó, száraz, önoldódó granulátum típusú gombaölő szer) Széles hatásspektrumú, kontakt gombaölő szer, lisztharmat kivételével szinte az összes növényi betegség, kórokozó ellen. AZ ÚJ DG NEOTEC FORMULÁCIÓ: Új formuláció a DG... Részletes leírás
1 384 Ft (nettó: 1 090 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

75% mankoceb hatóanyagot tartalmazó, száraz, önoldódó granulátum típusú gombaölő szer)

Széles hatásspektrumú, kontakt gombaölő szer, lisztharmat kivételével szinte az összes növényi betegség, kórokozó ellen.
AZ ÚJ DG NEOTEC FORMULÁCIÓ:

Új formuláció a DG NeoTec. A kontakt hatásmechanizmus alapját biztosító tökéletes vegyszerborítás eléréséhez nem elegendő csupán a hatóanyag, hanem a speciális Dow AgroSciences formulációra van szükség. A különleges szemcseméret és az egyedülálló Dow AgroSciences felületaktív anyagok biztosítják a Dithane kitűnő esőállóságát, a minimális nedvesség (harmat ill. lassú eső) hatására bekövetkező újraeloszlási képességét, az így létrejött ún. „gátlási zóna” folyamatos újraképződését, végső soron pedig a szer tartós kontakt hatását.

JAVASOLT NÖVÉNYVÉDELMI TECHNOLÓGIA:

A Dithane szerves kontakt gombaölő szert kertészeti kultúrákban előrejelzésre alapozva, permetezési menetrendbe illesztve megelőző jelleggel javasolt alkalmazni. A fertőzés tüneteinek észlelésekor a védekezést meg kell kezdeni, járványveszélyes időszakokban 7-8 naponként szükség szerint meg kell ismételni. A kijuttatáshoz szükséges vízmennyiséget az ültetvény művelésmódjától, a lombfelület nagyságától, a permetezőgép típusától függően kell megválasztani.

Napraforgóban a Dithane 2 kg/ha + karbendazim 2 l/ha kezelést szürke- és fehérpenészes tányérrothadás és szárbetegség, valamint diaporthés és alternáriás szárbetegség ellen 6-8 leveles állapotban kell elvégezni. Erős fertőzési nyomás esetén a permetezést bimbós állapotban ill. citromérés idején meg kell ismételni.

Kalászosokban a védekezést szárbaindulás végén, virágzás idején, lisztharmat elleni szerrel kombinációban célszerű végezni.

GYAKORLATI FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK

- Lisztharmat ellen a különböző kultúrákban kombinálható a Karathane Star, a Systhane duplo és a Rally Q megfelelő dózisaival.

- A baktériumos megbetegedések ellen alkalmazott réz készítmények hatékonyságát javítja, ha a réz mellé egy teljes dózisú Dithane DG NeoTec-et kombinálunk. A jobb hatékonyság magyarázata az új DG NeoTec formuláció speciális újraeloszlási képessége ill. a formulációval elérhető jobb borítottság és esőállóság.

TECHNIKAI ADATOK

Forgalmazási kategória: III.
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés egészségügyi várakozási idő:
Almatermésűek: 30 nap
Csonthéjasok: 21 nap
Szőlő: 30 nap
Burgonya: 10 nap
Paprika, paradicsom: 7 nap
Dohány: 14 nap
Komló: 14 nap
Mák, szója, hagyma, egyéb: 21 nap
Gyártó
Dow Agrosciences
Cikkszám
T08017
Súly
0.25 kg
Raktáron
10+ db
Növényvédőszer forgalmazási kategória
3
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Dithane_Dg_Neotec.pdf (pdf fileformat, 411.58k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Universalis 50 ml
3 141 Ft
Karathane Star 50 ml
1 044 Ft
Chorus 50 WG 4,5 g
327 Ft 352 Ft (7.0%)
Kombi Szőlő-Alma
2 114 Ft
Amistar Top 1 l
28 175 Ft
Amistar 5 l
169 056 Ft
Teldor 500 SC 0,5 l
13 636 Ft
Folicur Solo 1 l
13 111 Ft
Amistar Top 0,25 l
7 514 Ft
Dithane M-45 5 kg
15 607 Ft
Cuproxat FW 20 l
58 674 Ft
Cuproxat FW 0.2 l
1 469 Ft
Lieto 100g
4 309 Ft