Vöröshere 25 kg
  • Vöröshere 25 kg

Vöröshere 25 kg

Trifolium pratense Fontos fehérjetakarmány. A gyenge barna erdőtalajokon - ha van elég csapadék - ez az egyetlen gazdaságosan termelhető pillangós szálastakarmány. Gyakran a gyepek szálfüveivel társítják azok beltartalmi értékét javító gyepalkotó pillangós. E... Részletes leírás
52 073 Ft (nettó: 41 002,5 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Trifolium pratense

Fontos fehérjetakarmány. A gyenge barna erdőtalajokon - ha van elég csapadék - ez az egyetlen gazdaságosan termelhető pillangós szálastakarmány. Gyakran a gyepek szálfüveivel társítják azok beltartalmi értékét javító gyepalkotó pillangós. E társításban jobban szénává szárítható, az ismétlődő kisebb esők hatására gyorsan penészesedik. Előnye, hogy a levele kevésbé pereg mint a lucernáé. Gazdasági értékét növeli, hogy a talajt N-ben gazdagítja és javítja a szerkezetét. A vöröshere vetőmag termesztését indokolja az is, hogy elegendő téli és kora tavaszi csapadék esetén csaknem az egész ország területén több az első növedék termése, mint a lucerna vetőmagé.

Elővetemény-értéke kiváló. Az utána következő kalászos termése 1-2 tonnával több mint más( nem pillangós ) elővetemény után. A talajba juttatott közel 130 kg N hatóanyagon túl a talaj szerkezetének javításával, a humuszkészlet növelésével járul hozzá a következő növények terméseredményének növeléséhez.

vetőmag igény 20-22 kg/ha
Gyártó
Agro-Largo Kft
Cikkszám
T08223
Súly
25.30 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Ladányi Laura
máj 5, 2010
4
(4/5
Egyszerû és nagyszerû ez a segédlet! Különbözõ fák metszéstechnika alapjai jól szemléltetõ, érthetõ ábrán el van magyarázva. Kezdõk mindent megértenek belõle, középhaladóknak is jó elõkapni.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Fehérhere 100g
Bíborhere Cantea 1 kg
1 753 Ft
Cukorrépa Nada 50g
Mustár 25 kg
18 936 Ft