Tengerimalac legelő Kiepenkerl kb. 3-5 m2
  • Tengerimalac legelő Kiepenkerl kb. 3-5 m2
  • Tengerimalac legelő Kiepenkerl kb. 3-5 m2-2

Tengerimalac legelő Kiepenkerl kb. 3-5 m2

Vitamindús zöldeleség tengerimalacok számára. Termeszthető balkonládában vagy ablakpárkányon akár egész évben. Magasság: kb. 20 cm. Vetés: egész évben (beltéren) / ápr-aug. (szabadban) Csírázás: 5-10 nap 15-20°C Tő- és sortáv.: szórva vetés / cserépbe vagy... Részletes leírás
749 Ft (nettó: 589,76 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Vitamindús zöldeleség tengerimalacok számára. Termeszthető balkonládában vagy ablakpárkányon akár egész évben. Magasság: kb. 20 cm.
Vetés: egész évben (beltéren) / ápr-aug. (szabadban)
Csírázás: 5-10 nap 15-20°C
Tő- és sortáv.: szórva vetés / cserépbe vagy tálba
Szedés: vetés után 4-6 héttel
A hobbiállatok kiegyensúlyozott vitamin- és ásványianyag-ellátása különösen fontos. A száraz eleséget hatékonyan egészíti ki ez a különféle lágyszárúakból álló, speciális zöldtáp-keverék, amely változatos és egészséges tápláléka tengerimalacoknak. Télen beltéren ablakhoz közel termeszthető, fagymentes időben pedig ládában a teraszon vagy a kertben. Megbízható, káros anyagoktól mentes kiegészítő tápláléka egész éven át ezeknek az igencsak aktív állatkáknak. 20 cm-es magasság felett kínáljuk. Célszerű hetente 1-2 cserépbe vetni, hogy mindig rendelkezésre álljon a friss zöld. Bármilyen általános földkeverék megfelel a vetéshez, a magokat 5 mm vastagon kell földdel takarni, majd alaposan megöntözni. Állítsuk a cserepet világos helyre, 10-15°C-ra és ne hagyjuk kiszáradni. Mindig frissen és csak kis mennyiséget szedjünk.
Gyártó
Kiepenkerl
Cikkszám
T12196
Súly
0.01 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában