Rovarcsapda, ragadólapos Practika 30 W

T12334
A Practika csapda egy magas minőségű, szilánkbiztos fénycsővel szerelt, ragadólapos rovarcsapda. Használható élelmiszer üzletek, vendéglátóipari konyhák, készítmények előállítási területein. A Practika rovarcsapdát csak oldalfalra szerelve használhatjuk. A csapda elölről nyitott kivitelezése miatt kiemelkedően hatékony. A ragadólap és a fénycsöv... Részletes leírás
68 262 Ft (nettó: 53 750 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
A Practika csapda egy magas minőségű, szilánkbiztos fénycsővel szerelt, ragadólapos rovarcsapda. Használható élelmiszer üzletek, vendéglátóipari konyhák, készítmények előállítási területein. A Practika rovarcsapdát csak oldalfalra szerelve használhatjuk. A csapda elölről nyitott kivitelezése miatt kiemelkedően hatékony. A ragadólap és a fénycsövek cseréje egyszerű, szerszámot nem igényel. A biztosabb védelem miatt a csapda aljában egy plusz rovargyűjtő tálca található.


Tulajdonságok:
A hatályos élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelel!
Fénycső teljesítmény: 30W (2x15W) Szilánkbiztos!!
Felszerelése: Oldal falra szerelhető
Mérete: 515x 390 x 82mm
Terület lefedettség: ~ 80m2
Súly: 3,85 Kg
Tartozék:
fénycsövek, hálózati vezeték, 1db ragadó lap, tiplik+csavarok
Súly: 3.85 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.