Biocont sárgalap A/5 5 db-os

T05608
Miért használjunk rovarfogó lapokat? A rovarfogó lapokon, színcsapdákon alkalmazott színek; a sárga, kék, fehér fogólapok erősen vonzzák a kártevők röpképes alakjait. A színes lapok, levegőn nem száradó ragasztó anya... Részletes leírás
1 880 Ft (nettó: 1 480 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Miért használjunk rovarfogó lapokat?

A rovarfogó lapokon, színcsapdákon alkalmazott színek; a sárga, kék, fehér fogólapok erősen vonzzák a kártevők röpképes alakjait. A színes lapok, levegőn nem száradó ragasztó anyaggal bevonva, előrejelzésre és a kártevők gyérítésére alkalmas csapdaként használhatóak.

Kihelyezés:

A fogólapok sűrűségét a kihelyezés célja határozza meg:

Előrejelzésre:

1 lap/ 10-100 m2

Kártevő gyérítésre:

1 lap/2-4 m2

A fogólapokat az elszennyeződés mértékétől függő időszakonként cserélni szükséges! A fogólapokat a károsítók legjellemzőbb repülési és/vagy károsítási magasságában kell kihelyezni.

Hogyan használjuk?

Ökológiai termesztésben engedélyezett. A termék alkalmazása azon a régi megfigyelésen alapszik, hogy a kártevő rovarok egy részét bizonyos színek aktívan vonzzák. Így a levéltetvek, liszteskék, gyászszúnyogok, levélaknázó legyek, fénybogarak, barkók és a cseresznyelégy a sárga, a nyugati virágtripsz a kék, a gyümölcsdarazsak pedig a fehér színre reagálnak pozitívan. Így a nem száradó ragasztóval egyenletesen bevont színes műanyag lapok segítségével megállapíthatjuk, mikor és milyen kártevők települnek be növénykultúráinkba, nyomon követhetjük rajzásukat, ellenőrízhetjük a védekezések hatékonyságát, sőt ha nagyobb sűrűségben használjuk a ragadós lapokat, jelentősen gyéríthetjük a kártevőket. Előrejelzésre 1 fogólap 10-100 m2 re míg gyérítés esetén 2-4 m2-re kerül 1 fogólap. A fogólapokat a növényállomány fölé 10 cm-rel kell függeszteni. Használata az egész szezon alatt javasolt, ha bepiszkolódik vagy tele lesz rovarral, újra kell cserélni. Felhasználható házikertben, fóliasátorban, lakásban és üvegházban levéltetvek, gyászszúnyogok, molytetvek, levélaknázó legyek, földibolhák és gubacsszúnyogok előrejelzésére és gyérítésére.

Súly: 0.116 kg
Szélesség: 170 mm
Magasság: 240 mm
Hossz: 10 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Kultúra: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.