Fátyolfólia Fekete 1,6x10m 50g/m2

Az UV-50 AGRO fátyolfólia gátolja a talaj kipárolgását. Lehetővé teszi a kedvezőtlenebb éghajlati feltételek mellett is a melegigényes zöldség és gyümölcsfélék termesztését is. A fekete fátyolfólia hatékonyan megakadályozza a gyomok növekedését, ennek... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Az UV-50 AGRO fátyolfólia gátolja a talaj kipárolgását. Lehetővé teszi a kedvezőtlenebb éghajlati feltételek mellett is a melegigényes zöldség és gyümölcsfélék termesztését is. A fekete fátyolfólia hatékonyan megakadályozza a gyomok növekedését, ennek következtében csökkenti, vagy feleslegessé teszi a gyomírtószerek használatát. Különösen jó eredménnyel alkalmazható az eper, az uborka, a paradicsom és paprika termesztésénél.
Az 50 gr/m2 súlyú, fekete talajtakaró fátyolfóliát 14-24 nappal az ültetés előtt leterítjük az előkészített talajra és körben a széleket leföldeljük. Ezáltal a palántálás idejére már kedvező talajhőmérsékletet érhetünk el alatta. Ez elősegíti a csírázást, a gyökérrendszer kialakulását, a növények egészséges fejlődését. Az ültető helyeknél a fóliát kilyukasztjuk, vagy kereszt alakban késsel bevágjuk.

Nagy előnye a klasszikus PE fóliával szemben, hogy teljes felületén vízáteresztő.

A nap ultraibolya sugárzása ellen speciális adalékanyagokkal stabilizált, rendkívül nagy szilárdságú fátyolfólia, gondos kezelés és tárolás mellett 3-4 szezonban is felhasználható. Az elhasznált anyagot a környezetszennyezés veszélye nélkül elégethetjük, mert a 100% polipropilénből csak ártalmatlan vízgőz és széndioxid keletkezik.
Cikkszám
T09177
Súly
0.35 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában