K-Brain esőérzékelő
  • K-Brain esőérzékelő

K-Brain esőérzékelő

A K-Rain R200 esőérzékelő az az eszköz, amelynek beépítése révén válik az öntözőrendszerünk igazán automatizálttá. Hiába volna a legmodernebb szórófej és vezérlő kombináció a rendszerben, ha tartós eső esetén is automatikusan öntözne feleslegesen túl adagolva a... Részletes leírás
9 171 Ft (nettó: 7 221 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A K-Rain R200 esőérzékelő az az eszköz, amelynek beépítése révén válik az öntözőrendszerünk igazán automatizálttá. Hiába volna a legmodernebb szórófej és vezérlő kombináció a rendszerben, ha tartós eső esetén is automatikusan öntözne feleslegesen túl adagolva a drága öntözővizet. Feladata, hogy eső esetén megszakítsa az öntözést. Ez az öntözésvezérlőn előre beprogramozott öntözést, működését nem befolyásolja, viszont a szelepek kinyitását letiltja. A K-Rain R200 esőérzékelő megbízható és tartós megoldást kínál az öntözőrendszer telepítőknek és öntözőrendszert alkalmazóknak.

A pontos és hatékony öntözőrendszer működtetés érdekében az öntözésvezérlő és esőérzékelő kiválasztását ajánlatos szakemberre bízni. Tekintse meg öntöző viszonteladóink listáját vagy keressen minket szaktanácsadásért a K-Rain öntözőrendszer berendezésekkel kapcsolatosan!

eső esetén az öntözést leállítja
minimális csapadék-beállítás: 3 mm (1/8")
egyéb beállítási lehetőségek: 6 mm, 13 mm, 19 mm, 25 mm (1/4 – 1"-ig)
a nyaki állító tárcsa segítségével a kiszáradási idő szabályozható
UV álló műanyag test
fém tartószár
24 VAC
Cikkszám
T06243
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

8 további termék ebben a kategóriában