Universol 16-5-25 Narancs 25kg
 • Universol 16-5-25 Narancs 25kg

Universol 16-5-25 Narancs 25kg

A virág- és szárfejlődés során megnő a dísznövények kálium igénye. Ez az összetétel ideális ebben a fázisban. Minden egyes növekedési szakaszhoz speciális összetétel áll rendelkezésre. Az Universol kelatizált formában tartalmazza az összes mikroelemet annak... Részletes leírás
HUF15,059.00 (tax excl.: HUF11,857.50)
HUF16,192.50
HUF1,133.48 (7.0%)
Shipping
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-3 day info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Price Countdown first text
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  mins

 • 0

  Secs

Price Countdown last text
A virág- és szárfejlődés során megnő a dísznövények kálium igénye. Ez az összetétel ideális ebben a fázisban. Minden egyes növekedési szakaszhoz speciális összetétel áll rendelkezésre. Az Universol kelatizált formában tartalmazza az összes mikroelemet annak érdekében, hogy azok akkor is felvehető formában legyenek, ha a külső körülmények nem ideálisak, valamint megtaláljuk benne a Scotts által szabadalmaztatott BrightSolution (R) adalékot,amely a készítmény nagyfokú oldahtóságát és az oldat tisztaságát szolgálja. Az intenzív műtrágyázási időszakok alatt - pl. a nyári nagyadagú öntözések során – teljes körűen táplál minden nagy értékű dísznövényt. Vágott virágok hajtatásához, konténeres faiskolák számára, továbbá minden cserepes- és egynyári virág termesztéséhez ajánljuk! Kitűnően használható kiegészítő tápoldatozáshoz,az összes Osmocote műtrágyával együtt. Az Universol műtrágyák minden típusú öntöző-, tápoldatozó berendezéssel kijuttathatók az öntözővízzel együtt. Hideg vízben is tökéletesen oldódik.Színezék könnyíti a töménység és a típus ellenőrzését, és oldatban is felismerhet?vé teszi az összetételt.Az Universol az összes mikroelemet tartalmazza.
Manufacturer
ICL | Everris | Scotts
Reference
T02665
Weight
25.00 kg
In stock
10+ db
UN szám
1479
ADR besorolás
5.1 Oxidáló szilárd anyag, mnn
ADR szám
3
Címlapra javasolt
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Universol-Orange.pdf (pdf fileformat, 159.34k)
Termék ismertető
Universol.pdf (pdf fileformat, 4.37M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

kramarics Lászlo

üdvözlöm!

Kramarics László vagyok Málnával és Eperrel foglalkozom
a tavalyi évben többször rendeltemönöktöl tápoldatot elfelejtettem az összetételeket abban kérném segitségét ebben az idöszakban milyen tápoldatot kell adni a Málnához és eperhez , hogy levelesedjen megerösödjön és szép zöld legyen illetve a pontos tápoldat neve és vizben való kijuttatásával a keverési arány ez érdekelne.
Nagy Tisztelettel és üdvözlettel:Kramarics László

#42346

No customer reviews for the moment.


Only registered user can add review. Login

16 other products in the same category

HUF21,603.00