Substral Osmocote hosszú hatástartamú rózsatrágya 0,75kg

T05146
Magas minőségű granulált műtrágya 6 hónapos hatástartammal Szabályozott tápanyagleadás Optimális tápanyag összetétel magnéziummal és vassal az erős és zöld levelekért NPK 17-9-11 + 2MgO + mikroelemek Szabályozott tápanyagleadás – biztonság és kényelem. 100%-ban burkolt granulált műtrágya. Egyetlen alkalmazás során 6 hónapra elegendő tápanyago... Részletes leírás
4 287 Ft (nettó: 3 376 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Magas minőségű granulált műtrágya 6 hónapos hatástartammal Szabályozott tápanyagleadás Optimális tápanyag összetétel magnéziummal és vassal az erős és zöld levelekért NPK 17-9-11 + 2MgO + mikroelemek Szabályozott tápanyagleadás – biztonság és kényelem. 100%-ban burkolt granulált műtrágya. Egyetlen alkalmazás során 6 hónapra elegendő tápanyagot juttatunk növényünk talajába. Ezután már csak öntözni kell. Nem lehet túladagolni. A tápanyag kibocsátást a föld hőmérséklete szabályozza. A hatástartam megállapításánál 21°C hőmérséklettel számoltak. Hidegebb időben a folyamat lelassul, ezáltal kitolódik a hatástartam. EK műtrágya Tápanyagellátás a teljes szezonra minden rózsa fajtához, futó- és bokor rózsákhoz.
Súly: 0.75 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Márka: Substral
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.