Vakondfogó SuperCat Swissinno

T10417
SWISSINNO Super Cat vakondfogó jellemzői: Rendkívűl nagy bosszúságot okoz az a kertünkben, hogy a frissen kikelt és gondosan öntözott füvesítésünket a vakond rendszeresen feltúrja, járatrendszert épít és ezáltal tönkreteszi. K... Részletes leírás
10 381 Ft (nettó: 8 174 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

SWISSINNO Super Cat vakondfogó jellemzői:

Rendkívűl nagy bosszúságot okoz az a kertünkben, hogy a frissen kikelt és gondosan öntözott füvesítésünket a vakond rendszeresen feltúrja, járatrendszert épít és ezáltal tönkreteszi. Korábban úgy próbáltak védekezni ellene, hogy a járatokba különböző mérgező vagy riasztó anyagokat tettek. Ezek hatékonysága erősen megkérdőjelezhető volt, továbbá veszélyt jelentettek a háziállatokra és a kertünkben jatszó gyermekekre is. A SWISSINNO Solutions ezen terméke régi problémára jelet orvoslást/megoldást. Azt a vakod járatába helyezve, kibiztosítva úgy végzi el feladatát, hogy semmilyen egyéb emberi beavatkozást nem igényel. Akár a kert több pontján is bevethető és nagy biztonsággal végzi el a munkáját.

Sose engedjük, hogy a vakondfogót gyermekek kezeljék vagy helyezzék ki! Bánjunk óvatosan a csapdával kihelyezéskor, nehogy megsérüljünk!

A kihelyező szett nem tartalma a csomagnak, külön megvásárolható!

Swissinno Super Cat vakondfogó telepítése:

A vakondcsapda telepítése és elhelyezése igen egyszerű, noha óvatosan vigyük végbe, nehogy mi magunk megsérüljünk az erős szerkezet miatt. Először is meg kell határoznunk, hogy hol vezet a vakond járata a föld alatt. Ezt egyszerűen elkezdhetjük felkutatni, irányt mutatnak nekünk a vakondtúrások a kertben. A túrás közelében egy botot kezdjünk el szurkálni a földbe, hogy kiderítsük, hogy hol vezet a járat. Amint a botot, pálcát különösebb ellenállás nélkül le tudjuk szúrni a földbe, máris jó helyen vagyunk – megtaláltuk a vakondjáratot. Amint megvan a járat, a csapda mérete szerint ássunk egy kisebb gödröt az ujjunkkal, kezünkkel a földbe, az alagutat keresztezve. Azt is kitapinthatjuk, hogy melyik irányba megy a járat a föld alatt. Miután ez megvan, a kis gödröcskét töltsük fel lazán egy kis földdel, ügyelve arra, hogy ne legyen túl sűrű a töltés, ne nyomjuk meg túl erősen a kezünkkel azt. Ezek után belehelyezhetjük a vakondcsapdát méghozzá úgy, hogy annak a lábai a járat vonalába essenek, majd élesítsük a csapdát a két föld felszín feletti részének a felhúzásával. Ellenőrizhetjük azt is, hogy a csapda megfelelően működik e, méghozzá úgy, hogy finoman lenyomjuk ezt a két felső részt, és a máris összezár a föld alatti csapda szerkezet. A legutolsó fázis a vakondfogó élesítésében az, hogy egy kis laza földdel még körbeágyazzuk azt, hogy elzárjuk az alagutat a napfénytől. Így készen is áll a Super Cat vakond csapda a kis földtúrók elfogására. Rendkívül hatékony és biztos megoldás vakond ellen!



Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.