Instant gyep 10l
  • Instant gyep 10l
  • Instant gyep 10l-2
  • Instant gyep 10l-3

Instant gyep 10l

Minőségi fűmagkeverék és gyepindító biokomposzt keveréke Profi kertészek által is ajánlatot, speciális biokomposzt- és fűmagkeverék, amely száraz, napos, illetve árnyékos területeken is alkalmazható. A benne lévő fűmag dúsítja a meglévő füves felületet, a... Részletes leírás
3 490 Ft (nettó: 2 748,03 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Minőségi fűmagkeverék és gyepindító biokomposzt keveréke

Profi kertészek által is ajánlatot, speciális biokomposzt- és fűmagkeverék, amely száraz, napos, illetve árnyékos területeken is alkalmazható. A benne lévő fűmag dúsítja a meglévő füves felületet, a biokomposzt pedig erőt ad a régi, kisárgult vagy elgyengült gyepnek, és tökéletesen tápanyagozza azt.

Alap esetben a gyepfelújítás, fű felülvetés több napos munkát jelent. Ezzel a speciális termékkel földmunka nélkül akár 1 óra alatt ugyanolyan, vagy akár jobb minőségű munka érhető el!

Egy csomag 10-15m2 gyep felújítására/javítására ajánlott.

Hogyan működik:
KIBONTATNI - Bontsa ki a csomagot, amely tartalmazza a komposztot és a speciális fűmag keveréket.
Az instantgyep speciális természetes eredetű gyepindító trágyát tartalmaz, valamint olyan minőségű fűmag keveréket, amely szárazságtűrő és agresszív igénybevétel mellett is kiváló de árnyékos területre is kiváló, csak akkor mérsékelt öntözést igényel.

ÖSSZEKEVERNI - A komposztot alaposan keverje össze a csomagolásban talált fűmag keverékkel.
A speciális gyepindító biokomposztot keverje össze a fűmagkeverékkel alaposan, hogy minél egyelnletesebb keveréket kaphasson. Nem érdemes az összekeverésen időt spórolni, a gyepfelújítás már így is 1 óra alatt kész lehet. Minél alaposabban összekeveri a fűmagkeveréket a gyepindítóval, annál tökéletesebb gyepet kaphat.

KISZÓRNI - 2-4 mm vastagon juttassa ki a füvesítendő területre.
Bár a termék alkalmazása nem igényel semmilyen előzetes földmunkát, a kiszórásra mégis érdemes odafigyelni, hogy a problémás területekre biztosan kellő mennyiségű Instantgyep keverék jusson.


instantgyep fű felülvetés
KÉSZ! - A termék 5-7 nap alatt kikel és 2 hét után már nyírható is megfelelő öntözés mellett a legjobb eredményt tudja produkálni.


Kérjük, az utasításokat mindenképp tartsa be annak érdekében, hogy az Instantgyep a lehető legjobb eredményt tudja kifejteni. A termékünkre elégedettségi és minőségi garanciát biztosítunk, amennyiben megfelelően alkalmazta azt.

Az instantgyepben található fűmag Kite sport fűmag, 65%Angolperje, 35% Vörös csenkesz, 5% Réti perje.
Cikkszám
T10948
Súly
7.00 kg
Raktáron
1-10 db
Pázsit
igen
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

K Kókai
jún 5, 2018
1
(1/5
A leírással ellentétben (10-15m2), maximum 2 m2-re elég a csomag tartalma. A leírást abszolút betartva is alig kelt ki a negyede. Mivel nem volt elég a kb 5 m2-re, ezért a hiányzó részt sima fűmaggal és földdel pótoltam, na az rendben kikelt(pedig ugyanannyi vizet és napfényt kapott, mint az instant "csoda") .
Senkinek sem ajánlom, hatalmas csalódás!
Alice Szilágyi
szept 21, 2017
0
(0/5
Egy zsák összesen kb. 1 nm-re lett elég,ha lehetne képet csatolni meg is mutatnám.Nem szórtam csak kb. 1 cm vastagon de 2 cm-nél biztosan nem vastagabban. A másik zsák csak foltokban kellett, de az is kb. annyira lett elég. Ennyiért jó pár kiló fűmagot veszek, de még gyepszőnyegből is belefért volna 3-4 nm, és az azonnal szép zöld gyep. Egyébként a 7. napon kelt ki, pedig még elég meleg volt, és naponta 3-szor locsoltam. Abszolút nem éri meg az árát. Ha egy kiló fűmag kb. 35 nm-re elég, akkor a benne levő kis zacskó nem is lehet elég 10-15 nm-re ahogy írják. De, hogy ilyen kevésre futotta, az azért durva.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

2 további termék ebben a kategóriában

Fűfej Agro-Largo
690 Ft